طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 25 اکتبر 2024 , 19:43:32 | کد خبر : 12898 |
  •   

    ایسنا: امام جمعه کرج با تأکید بر اهمیت استقلال کشور، خاطرنشان کرد: دشمنان خارجی و برخی نفهم‌های داخلی این استقلال را تضعیف می‌کنند مثلاً اصرار بر پیوستن به fatf  را نمی‌فهمیم که چه اهدافی پشت آن است یا مگر استقلال کشور ارزان به دست آمده که شورای همکاری خلیج فارس و سه کشور اروپایی نسبت

    امید گچساران؛

    ایسنا: امام جمعه کرج با تأکید بر اهمیت استقلال کشور، خاطرنشان کرد: دشمنان خارجی و برخی نفهم‌های داخلی این استقلال را تضعیف می‌کنند مثلاً اصرار بر پیوستن به fatf  را نمی‌فهمیم که چه اهدافی پشت آن است یا مگر استقلال کشور ارزان به دست آمده که شورای همکاری خلیج فارس و سه کشور اروپایی نسبت به جزایر ایران ادعاهای گزاف و واهی داشته باشند. دستگاه دیپلماسی این جریان را برای همیشه حل کند.
     سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه چهارم آبان ماه کرج با اشاره به سالگرد اعتراض امام خمینی(ره) به قرارداد کاپیتولاسیون، گفت: این موضوع در ایران از زمان فتحعلیشاه شروع شد و با فراز و نشیب ادامه داشت تا اینکه بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ دوباره به جریان افتاد و در ۱۳ مهرماه ۴۲ و بعد ۲۱ مهرماه ۴۳ برای مصونیت مستشاران و تبعه‌های آمریکا در ایران توسط مجلس شورا و مجلس سنا دوباره تصویب شد. اینجا بود که حضرت امام(ره) اعلامیه داد و در برابر آن موضع گرفت. بعد امام دستگیر و به ترکیه تبعید شدند.
    وی با بیان اینکه اگر سیره و خط امام را دنبال کنیم متوجه می‌شویم که از اول روی استکبارستیزی و استقلال کشور تاکید داشتند؛ افزود: یکی از شعارهای مهم انقلاب هم استقلال همه جانبه بوده و تا امروز هم رهبر معظم انقلاب این را دنبال کرده‌اند بعد حالا می‌بینیم متأسفانه عده‌ای با روش‌های مختلف و با برنامه تلاش دارند این استقلال را از بین ببرند. اگر با برخی کنواسیون‌ها و اسناد بین‌المللی مخالفت شود که عضو آنها نشویم چون استقلال کشور را از بین می‌برد مثل سند ۲۰۳۰ که خیلی خطرناک است. وقتی خودمان می‌توانیم سند آموزشی بنویسیم نباید از بیرون برای ما سند نوشته شود.
    امام جمعه کرج با تأکید بر اهمیت استقلال کشور، خاطرنشان کرد: دشمنان خارجی و برخی نفهم‌های داخلی این استقلال را تضعیف می‌کنند مثلاً اصرار بر پیوستن به fatf  را نمی‌فهمیم که چه اهدافی پشت آن است یا مگر استقلال کشور ارزان به دست آمده است که شورای همکاری خلیج فارس و سه کشور اروپایی نسبت به جزایر ایران ادعاهای گزاف و واهی داشته باشند. دستگاه دیپلماسی این جریان را برای همیشه حل کند هر وقت یک قصه‌ای در منطقه پیش می‌آید آنها بحث جزایر را مطرح می‌کنند در این خصوص از برخی کشورها که ادعای دوستی با ایران دارند اما بیانیه آنها را امضا می‌کنند انتظار بیشتری است.
    وی ادامه داد: دولت با شعار وفاق ملی عرصه اداره کشور را در دست دارد توصیه اکید این است که محور حرکت خود را بر مبنای بیانیه گام دوم و حفظ استقلال کشور مد نظر قرار دهد و براساس آن حرکت کند. قطعا معنای وفاق ملی از دست دادن استقلال کشور، زیر پا گذاشتن استقلال، تسلیم آمریکا شدن، تضعیف عمق راهبری ایرن در منطقه و جهان و به کار گرفتن افراد معلوم الحال نیست. بیایید وفاق ملی را روی حل مشکلات معیشتی ایران ببرید.
    نماینده ولی فقیه در البرز گفت: مسائل مهم کشور را جدی بگیرید الان دچار معضلات اقتصادی، تورم، گرانی و … هستیم. اینکه در این شرایط مسئول اقتصادی کشور بگوید اگر از اینترنت رفع فیلتر شود کارها درست می‌شود حرف سخیفی است و نشانی غلط دادن است. رئیس جمهور محترم مواظب اطرافیان باشند، مسئولین اقتصادی دشمن شاد کن سخن نگویند دستگاه‌های نظارتی به فکر حال مردم باشند و به وظیفه خود عمل کنند. چرا مجلسیان درباره گرانی هیچ عکس‌العملی ندارند. الان لایحه بودجه به مجلس تقدیم شده است در بررسی‌ها مواظب باشند چیزی تصویب نشود که مشکلات معیشتی مردم بیشتر شود.
    آیت الله حسینی همدانی در ادامه خطبه‌های امروز به اوضاع منطقه اشاره و اعلام کرد: بعد از طوفان‌الاقصی رژیم غاصب دچار شکست راهبردی و جدی شده است و نمی‌تواند به قدرت اولیه برگردد. از طرف دیگر جبهه مقاومت چنان قدرتمند شده که نمی‌توان آن را شکست داد. صهونیست‌ها گمان می‌کردند با شهادت رهبران مقاومت کار تمام می‌شود اما می‌بینیم  همین روزها که شهادت سنوار و صفی‌الدین اعلام شد خللی ایجاد نشده، روحیه حزب الله و مقاومت تضعیف نشده و راه خود را ادامه می‌دهند و کار با شدت و قدرت بیشتر ادامه دارد.
    وی افزود: صهیونیست‌ها با همه ادعایی که دارند نتوانستند حتی یک روستا در لبنان را اشغال کنند. آنها اهل مبارزه نیستند و ما یقین داریم اسرائیل نابود خواهد شد. تجمعاتی که علیه آنها در جهان برپا می‌شود نشان می‌دهد که نظم جهان در آینده ازآن تمدن اسلامی است ولی یک عده بی فهم و کج فهم و با عناوین و اسامی جعلی با تحلیل غلط، بعضاً عمامه به سر عنوان محقق بر روی خود گذاشته و بیانیه می‌دهند و زبونانه رژیم صهیونیستی را به رسمیت می‌شناسند. الان بچه‌ها هم می‌دانند اسرائیل غاصب است و حقیقتی ندارد. رژیم غاصب ددمنش جعلی و نامشروع است و نباید آن را به رسمیت شمرد و این بیانیه‌ها قابل قبول نیست.

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۱:۵۲:۴۳
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است