طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 07 اکتبر 2024 , 12:48:57 | کد خبر : 12733 |
  •   

    شیمی‌دانان لبنانی از جنایت هولناکی خبر دادند که صهیونیستها در جریان بمباران ضاحیه بیروت مرتکب شده‌اند. ایرنا:به گزارش رای الیوم، بمباران وحشیانه مناطق از جنوب لبنان به ویژه ضاحیه بیروت در حالی ادامه دارد که شیمیدانان لبنانی روایتی تلخ از استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح ممنوعه در حمله به ضاحیه بیان کردند. اتحادیه شیمیدانان لبنانی

    امید گچساران؛

    شیمی‌دانان لبنانی از جنایت هولناکی خبر دادند که صهیونیستها در جریان بمباران ضاحیه بیروت مرتکب شده‌اند.

    ایرنا:به گزارش رای الیوم، بمباران وحشیانه مناطق از جنوب لبنان به ویژه ضاحیه بیروت در حالی ادامه دارد که شیمیدانان لبنانی روایتی تلخ از استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح ممنوعه در حمله به ضاحیه بیان کردند.

    اتحادیه شیمیدانان لبنانی بیانیه هشدار آمیزی درباره استنشاق گرد و غبار ناشی از بمباران ضاحیه جنوب بیروت و دیگر مناطق لبنان منتشر کردند.

    در بیانیه شیمیدانان لبنانی آمده است که حجم تخریب و نفوذ به ساختمانها و دهها متری زیر زمین نمایانگر به کارگیری بمب های حاوی اورانیوم ضعیف شده(Depleted Uranium) است که توان نفوذ و رخنه گسترده دارد و استفاده از این تسلیحات ممنوعه بین المللی و به ویژه در بیروت پرجمعیت به ویرانی شدید منجر می شود و غبار ناشی از این حملات نیز باعث بیماری های زیادی به ویژه هنگام استنشاق آن می شود.

    سندیکای شیمیدانان لبنانی از مردم خواستند که به مناطقی که در معرض این حملات می شوند تا شعاع دو کیلومتری نزدیک نشوند و افرادی هم که مجبور به نزدیک شدن به این منطقه هستند لباس مخصوص ضد غبار و ماسک های ویژه مواد شیمیایی بزنند.

    جنگنده‌های رژیم صهیونیستی طی ساعات گذشته در هفت نوبت ساختمان‌های مسکونی و جایگاه‌های سوخت در منطقه «السان تیریز» و «المیکانیک» در محله الحدث بیروت را بمباران کردند.

    جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش همچنین، منطقه «الحدث» در ضاحیه جنوبی بیروت را بمباران کردند. ارتش رژیم صهیونیستی دقایقی پیش از این حمله‌ها به ساکنان منطقه الحدث و دیگر مناطق جنوب بیروت هشدار داده و خواستار خروج ساکنان از این مناطق شده بود.

    از دوم مهرماه تاکنون ارتش رژیم صهیونیستی مناطق جنوب پایتخت لبنان را بارها بمباران کرده است. این بمباران‌ها صدها شهید و زخمی برجای گذاشته و شمار زیادی از این مناطق آواره شده‌اند.

    منابع خبری هم گزارش داده بودند که رنگ‌هایی که از برخی انفجارهای ناشی از حملات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان ساطع می‌شود و بین نارنجی و زرد هستند، نشان دهنده انفجار بمب‌های عادی نیستند بلکه بمب‌هایی هستند که مقدار زیادی اورانیوم با غنای کم در آنها وجود دارد. انفجار این بمب‌ها پیامدهای زیادی دارند. اسرائیل از یک سال قبل از این نوع بمب در غزه استفاده کرده و از چند ماه پیش هم آن‌ها را بر سر مردم لبنان می‌ریزد. این‌ها بمب‌های ام کا ۸۴ (mk-۸۴) هستند که ۲ هزار پوند یا ۹۰۷ کیلوگرم وزن دارند.

    «رابرت جیمز بارسونس»، روزنامه نگار متخصص در امور سلاح در خاورمیانه در این باره گفت: وقتی بمب‌های دارای اورانیوم منفجر می‌شوند رنگ‌های نارنجی تا زرد دیده می‌شود. شراره‌های اورانیوم هم به رنگ نقره‌ای از آن ساطع می‌شود. پس از آن به صورت ابری سیاه بالا می‌رود و چند ثانیه بعد شراره‌ها که با هوا ترکیب شده اند به زمین باز می‌گردند.

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۲:۱۳:۳۷
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است