طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: شنبه 05 اکتبر 2024 , 00:12:48 | کد خبر : 12702 |
  •   

    رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از بازگشت ساعت آغاز به کار ادارات از ۱۵ مهرماه به روال گذشته خبر داد. علاء‌الدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: ساعت کاری تمامی ادارات و کارکنان دولت از ۱۵ مهرماه مطابق تصویب‌نامه اسفندماه ۱۴۰۱ خواهد بود. رفیع‌زاده با اشاره به اینکه شناورسازی

    امید گچساران؛

    رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از بازگشت ساعت آغاز به کار ادارات از ۱۵ مهرماه به روال گذشته خبر داد.

    علاء‌الدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: ساعت کاری تمامی ادارات و کارکنان دولت از ۱۵ مهرماه مطابق تصویب‌نامه اسفندماه ۱۴۰۱ خواهد بود.

    رفیع‌زاده با اشاره به اینکه شناورسازی ساعت آغاز به کار کارکنان دستگاه‌های اجرایی در کلان‌شهر‌ها طی بخشنامه این سازمان در دو هفته ابتدایی آغاز سال تحصیلی، از ساعت ۷ تا ۹ صبح شناور شده بود، از بازگشت ساعت آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی به روال گذشته خبر داد. 

    وی با تاکید بر اینکه تصمیم دولت در راستای کنترل ترافیک و کاهش دغدغه کارکنان دولت در پیک ابتدایی آغاز سال تحصیلی اتخاذ شده بود، اعلام کرد: از ۱۵ مهرماه، مطابق تصویب‌نامه شماره ۲۴۳۱۸۷‏/ت۶۱۰۱۱هـ مورخ ۲۸‏/۱۲‏/۱۴۰۱ هیئت وزیران، ساعات آغاز به کار ادارات دستگاه‌های اجراییِ ملیِ مستقر در شهر تهران از ۷ تا ۹ صبح به صورت شناور خواهد بود و ادارات واحد‌های استانی و شهرستانی، ۷ صبح آغاز به کار خواهند کرد.

    رفیع‌زاده افزود: در واحد‌های نظامی، انتظامی و امنیتی، ساعت آغاز به کار ۶ و ۳۰ دقیقه صبح، در واحد‌های صنعتی ۷ صبح و بانک‌ها نیز ۷ و ۳۰ دقیقه صبح خواهد بود. البته کارکنان بانک‌ها موظفند نیم ساعت زودتر یعنی ساعت ۷ صبح در محل کار حاضر شوند و عملیات پیش از شروع خدمت‌رسانی را انجام داده و ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح خدمت‌رسانی را آغاز کنند. 

    معاون رئیس‌جمهور در خصوص ساعت آغاز به کار مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز درمانی گفت: مطابق این تصویب‌نامه، مدارس مقطع متوسطه اول و دوم نیز از ۷ و ۳۰ دقیقه صبح و مدارس ابتدایی، ۸ صبح آغاز به کار خواهند کرد و مدارس باید به نحوی برنامه‌ریزی کنند که از نیم‌ساعت قبل، پذیرش دانش‌آموزش داشته باشند و در فرصت مذکور برنامه‌های فرهنگی، تربیتی و ورزشی اجرا شود. 

    وی افزود: مراکز آموزش‌عالی و پژوهشی و بخش‌های آموزشی وزارت بهداشت اعم از دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها هم از ۸ صبح فعالیت خودشان را آغاز خواهند کرد

    رفیع‌زاده درباره ساعت شروع به کار مادران و یا پدران کارمندی که فرزندان خردسال یا محصل در مقطع ابتدایی دارند، گفت: ساعت آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی ملی مستقر در شهر تهران، به صورت شناور از ۷ تا ۹ صبح است و مشکل این خانواده‌ها را حل خواهد کرد؛ اما به واحد‌های استانی که ساعت آغاز به کار آنها ۷ صبح است نیز تاکید شده که با شناور شدن ساعت آغاز به کار بانوان یا یکی از والدینی که فرزند زیر ۷ سال دارند و مهدکودکی هستند، مساعدت کنند. 

    رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در پایان گفت: به موجب مصوبه هیئت وزیران، استانداران این اختیار را دارند که متناسب با گرمی و سردی هوا و طول روز، نسبت به جابه‌جایی ساعات شروع به کار تا سقف یک ساعت در استان، تصمیمات مقتضی را اتخاذ و در استان اعمال کنند. 

    بنا بر این گزارش تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان، به جهت رعایت مصرف بهینه برق بود که به گفته رفیع‌زاده؛ معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، با همکاری تمامی ادارات و کارکنان دستگاه‌های اجرایی، فصل گرما با حفظ و پایداری بهتر انرژی پشت‌سر گذاشته شد.

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۲:۲۴:۰۱
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است