طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: شنبه 06 مرداد 1403 , 15:22:17 | کد خبر : 12255 |
  •   

    روزنامه ایران:پرونده یک پرستار خانگی که به خاطر تجاوز به دختر جوان صاحبکارش به اعدام محکوم شده بود، برای اجرای حکم به دادسرا فرستاده شد. بهمن سال ۱۴۰۰، زن جوانی وحشت زده با پلیس تماس گرفت و از پرستار خانگی پدرش به اتهام تجاوز شکایت کرد. وقتی مأموران به محل رفتند، او گفت: پدر سالخورده‌ام،

    امید گچساران؛

    روزنامه ایران:پرونده یک پرستار خانگی که به خاطر تجاوز به دختر جوان صاحبکارش به اعدام محکوم شده بود، برای اجرای حکم به دادسرا فرستاده شد.

    بهمن سال ۱۴۰۰، زن جوانی وحشت زده با پلیس تماس گرفت و از پرستار خانگی پدرش به اتهام تجاوز شکایت کرد. وقتی مأموران به محل رفتند، او گفت: پدر سالخورده‌ام، مدتی قبل سکته مغزی کرده بود و باتوجه به اینکه کارمند هستم و نمی‌توانستم کامل از پدرم مراقبت کنم تصمیم گرفتم برایش یک پرستار خانگی استخدام کنم، به همین خاطر در فضای مجازی آگهی استخدام پرستار دادم. بعد هم مرد جوانی به نام تورج را برای پرستاری شبانه‌روزی از پدرم استخدام کردم و قرار بر این شد که اتاقی هم در خانه‌مان برای او در نظر بگیرم.

    او ادامه داد: شب گذشته، پرستار پدرم مخفیانه وارد اتاقم شده و مرا کتک زد و با تهدید دست‌هایم را بست و مورد تجاوز قرار داد. بعد از آن هم طلاهایم را سرقت کرده و متواری شد. به سختی دستانم را باز کرده و با پلیس تماس گرفتم.

    بدین ترتیب پرونده‌ای تشکیل شد و در نخستین گام کارآگاهان به سراغ آدرس محل سکونت تورج رفتند، اما آدرسی که پرستار خانگی داده بود، واقعی نبود. در ادامه مشخص شد او با هویتی جعلی استخدام شده بود، اما با به دست آمدن تصاویر او از طریق دوربین‌های مداربسته ساختمان تحقیقات برای یافتن ردی از متهم ادامه داشت، تا اینکه مشخص شد او تهران را ترک کرده و هیچ اثری از او در دست نبود.

    دو سال از ماجرا گذشته بود که دختر جوان دوباره به پلیس مراجعه کرد و سرنخ اصلی دستگیری متهم را در اختیار مأموران قرار داد. او گفت: دیروز خیلی اتفاقی مردی را در خیابان دیدم که شباهت زیادی به تورج داشت. وقتی مطمئن شدم خودش است، مخفیانه او را تعقیب کردم و فهمیدم در خانه‌ای چند خیابان پایین‌تر از محل سکونت ما به عنوان پرستار خانگی مشغول به کار شده است.

    به دنبال اظهارات دختر جوان، بلافاصله تیم جنایی راهی خانه مورد نظر شده و متهم را دستگیر کردند. در ادامه بررسی‌ها، مشخص شد او علاوه بر تجاوز به دختر جوان، پرونده شکایتی در یکی از شهرستان‌های دیگر هم دارد.

    تاجر قلابی

    طبق اطلاعات موجود در پرونده او این بار با همدستی همسرش، سناریوی سرقت میلیاردی از یک مرد ثروتمند در یکی از شهرستان‌ها را اجرا کرده بود. تورج و همسرش به بهانه اینکه تاجر فرش و تابلو فرش هستند، مرد جوان را به خانه‌شان کشانده بودند، اما در فرصتی مناسب با تهدید از او فیلم‌ها و تصاویر مستهجن تهیه و از او اخاذی کرده بودند. زوج جوان به تصور اینکه دومین مالباخته از آنها شکایت نمی‌کند، او را رها می‌کنند، اما مرد جوان موضوع را گزارش کرده و پرونده‌ای نیز در این رابطه برای آنها تشکیل شده بود.

     باتوجه به اینکه تورج مرتکب تجاوز به عنف شده بود، پرونده او در دادگاه کیفری استان تهران مورد رسیدگی قرار گرفت. زمانی که وی در جایگاه ویژه قرار گرفت، رو به قضات گفت: می‌خواستم اموال پیرمرد را سرقت کنم، اما زمانی که در خانه‌اش مشغول به کار شدم و فهمیدم که دخترش نیز با او زندگی می‌کند وسوسه شدم. یک شب به اتاق خواب دختر جوان رفتم و نقشه شیطانی را اجرا کردم.

     قضات دادگاه، مرد تبهکار را به اعدام محکوم کردند.

     با تأیید این رأی در شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور، پرونده برای اجرای حکم به شعبه دوم دادیاری اجرای احکام دادسرای امور جنایی پایتخت ارجاع شد و مرد شرور در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.

    انتهای پیام

    برچسب ها:

    امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵, ۲۰:۵۵:۲۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سپاه: ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت
  • عضو هیأت رئیسه مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
  • ادعای وزیر نیرو: دیگر قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • دستاورد بزرگ دانشمندان: کلیه خوک ۹ ماه در بدن بیمار ۶۶ ساله کار کرد
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم
  • اکسیوس مدعی شد؛ ترامپ در حال بررسی حملات محدود علیه ایران
  • معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم