طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 17 جولای 2024 , 23:58:12 | کد خبر : 12179 |
  •   

    رئیس‌جمهور پیشین آمریکا بار دیگر مدعی شد اگر در انتخابات ریاست‌جمهوری پیشین آمریکا تقلب انجام نمی‌گرفت، با ایران در عرض یک هفته به توافقی می‌رسید که آن عدم وجود «تسلیحات هسته‌ای» بود.  «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در گفت‌وگویی با بلومبرگ که ۲ روز پیش از اولین مناظره انتخاباتی خود

    امید گچساران؛

    رئیس‌جمهور پیشین آمریکا بار دیگر مدعی شد اگر در انتخابات ریاست‌جمهوری پیشین آمریکا تقلب انجام نمی‌گرفت، با ایران در عرض یک هفته به توافقی می‌رسید که آن عدم وجود «تسلیحات هسته‌ای» بود.
     «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در گفت‌وگویی با بلومبرگ که ۲ روز پیش از اولین مناظره انتخاباتی خود با بایدن انجام گرفته است، گفت در زمان او مشکلات با چین و روسیه تا بدین حد بالا نبوده است.
    ترامپ گفت: «من مشکلی با چین نداشتم. مشکلی با روسیه هم نداشتم. من با هیچ کسی مشکل نداشتم. ما کشوری داریم که قدرت اقتصادی زیادی دارد اما به سرعت درحال از دست دادن این قدرت هستیم. ما داریم استانداردهای خود را نیز از دست می‌دهیم. آن‌ها از دلار استفاده نمی‌کند. ایران دیگر این کار را نمی‌کند. روسیه هم نمی‌کند. عربستان سعودی هم می‌گوید که آن‌ها هم با ما و هم با چین همکاری می‌کنند».
    او در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: «چیزهایی هستند که مسائل را بسیار بسیار سخت می‌کنند. مشکل این است که در سه و نیم سال گذشته، چین با روسیه، ایران و کره شمالی هم‌پیمان شده است و کره شمالی تعداد زیادی سلاح هسته‌ای دارد».
    ترامپ ادامه داد: «این‌ها به این دلیل اتفاق افتاد که ما طی سه سال و نیم گذشته اجازه این کار را دادیم… چراکه بایدن یک احمق است. او روسیه و چین را مجبور به اتحاد کرد. سپس آن‌ها به ایران ملحق شدند و بعد به سوی کره شمالی رفتند. آن‌ها به هیچ کس دیگری نیاز ندارند». 
    او با اشاره به دستاوردهای خود در طی دوران ریاست‌جمهوری چهار ساله خود، مدعی شد: «آن‌ها با تمامی روسای‌جمهور دیگر از جهان سود بردند. با من، هیچ‌کس از جهان سود نبرد. ایران ورشکسته بود. ایران هیچ پولی نداشت». 
    ترامپ در ادامه، بار دیگر ادعا کرد: «آن‌ها باید معامله می‌کردند. اگر انتخابات تقلبی نبود، آن‌ها ظرف یک هفته، یک معامله می‌کردند. من به یک معامله می‌رسیدم و اساس معامله این بود که هیچ سلاح هسته‌ای در کار نباشد. من یک معامله عالی بدون سلاح هسته‌ای با آن‌ها می‌کردم».
    رئیس‌جمهور پیشین آمریکا مدعی شد: «آن‌ها در مسیر به سلاح هسته‌ای بودند. من به توافق هسته‌ای با ایران پایان دادم که انجام دادن آن بسیار مهم بود. این احمقانه‌ترین توافق بود. من آن را پایان دادم و بایدن با این توافق هیچ کاری نکرده است».
    او در ادامه ادعا کرد که در دوران او، ایران پولی برای حمایت از گروه‌های مقاومت منطقه در اختیار نداشت.

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۲:۵۳:۰۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است