طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: یکشنبه 05 می 2024 , 06:28:54 | کد خبر : 11668 |
  •   

    معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: نیازمند تلاش بیشتر جامعه کارگری هستیم جون برای تحقق شعار سال نقش برتر را دارند. سیدجواد هاشمی روز پنج شنبه در نشست با روسای تشکل های کارگری گفت: اهمیت کار و کارگری در بیانات مقام معظم رهبری است که در نشست هفته گذشته با کارگران فرمودند؛

    امید گچساران؛

    معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: نیازمند تلاش بیشتر جامعه کارگری هستیم جون برای تحقق شعار سال نقش برتر را دارند.

    سیدجواد هاشمی روز پنج شنبه در نشست با روسای تشکل های کارگری گفت: اهمیت کار و کارگری در بیانات مقام معظم رهبری است که در نشست هفته گذشته با کارگران فرمودند؛ اگر حال کارگر خوب باشد حال جامعه خوب است.
    معاون سیاسی امنیتی استاندار با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم در سال جاری گفت: شاکله اصلی محقق شدن شعار سال کارگران هستند که اشتغال را پایدار و تولید را رونق می بخشند.
    هاشمی با تبریک هفته کارگر عنوان کرد با مشکلات جامعه کارگری آشنا هستیم و منکر هیچ کدام از مشکلات نیستیم و برای رفع برخی از مشکلات آنها قانون بهترین راهکار است.
    معاون استاندار با اشاره به اینکه نشست های کارگری تنها معطوف به هفته کارگر نشود، گفت: جلسات با کارگران فصلی برگزار شود تا مشکلات و دل مشغولی کارگران رفع شود.
    وی با اشاره به برخی تجمعات کارگری در استان با بیان اینکه هیچ گاه به تجمعات کارگری به عنوان مسئله سیاسی نگاه نکردیم، گفت: زمان زیادی را اختصاص دادیم و مطالبات کارگران را با همکاری دستگاه های اطلاعاتی پیگیری کردیم تا شاهد تجمعات کارگران و سوء استفاده دشمنان نباشیم.
    هاشمی در پاسخ به انتقاداتی در خصوص فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل استان گفت: اول مهر به دلیل نبود سیستم حمل و نقل دانشگاه ها و مدارس با مشکلاتی مواجه می شوند که در سفر اخیر وزیر علوم این درخواست مطرح شد و با رایزنی با وزارت کشور قرار شده ۵۰ دستگاه اتوبوس در اختیار استان قرار گیرد تا ناوگان حمل و نقل استان نو نوار شود.
    معاون استاندار از برگزاری جلسه با بانک ها با هدف همکاری با تشکل های کارگری خبر داد و گفت: کانون های کارگری با مشکل فضای فیزیکی مواجه هستند که در صورتی که راهکار قانونی برای رفع این موارد باشد دریغ نخواهیم کرد.
    وی با بیان اینکه برخی شرکت های خدماتی در حق کارگران ظلم می کنند، گفت: قراردادی این شرکت‌ها می بندند و متناسب با مفاد قرارداد حقوق نمی دهند که نباید اجازه این ظلم های آشکار داده شود.
    هاشمی بیان کرد: تشکل‌ها اجازه ندهند هر نیرویی وارد این شرکت‌ها شوند متاسفانه در برخی شرکت های خدماتی با زد و بند از این طریق نیروهایی را وارد ادارات و سازمان‌ها کرده‌اند. 
    وی عنوان کرد که دولت و مسئولین حامی قشر زحمت کش، تلاشگر و فرهیخته کارگر بوده و در این خصوص هرگز کوتاهی نخواهد کرد و از مطالبات کارگران غافل نخواند ماند.

    انتهای پیام

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۳:۱۵:۰۲
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است