طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: شنبه 19 اسفند 1402 , 09:47:50 | کد خبر : 11243 |
  •   

    به گفته مسئولان، والدین نوزادان متولد سال ۱۴۰۱ برای اختصاص ۱.۵ میلیون تومان سهام حداکثر تا پایان اسفندماه امسال فرصت ثبت‌نام در پنجره ملی خدمات دولت الکترونیک را دارند. باشگاه خبرنگاران جوان:قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در مهر ماه سال ۱۴۰۰ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و در آبان همان سال به تمام

    امید گچساران؛

    به گفته مسئولان، والدین نوزادان متولد سال ۱۴۰۱ برای اختصاص ۱.۵ میلیون تومان سهام حداکثر تا پایان اسفندماه امسال فرصت ثبت‌نام در پنجره ملی خدمات دولت الکترونیک را دارند.

    باشگاه خبرنگاران جوان:قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در مهر ماه سال ۱۴۰۰ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و در آبان همان سال به تمام دستگاه‌های اجرایی ماده ۲۹ قانون برنامه پنجم به منظور اجرا ابلاغ شد.

    مطابق این قانون برای دستگاه‌ها وظایف عمومی و تخصصی تعیین شده است. وزارت امور اقتصادی و دارایی متولی اجرای ماده ۱۱ این قانون است. ماده ۱۱ دولت را مکلف کرده به متولدین از ابتدای سال ۱۴۰۰ معادل ۱۰ میلیون ریال سهام صندوق‌های قابل معامله در بورس را اختصاص دهد.

    این رقم برای سال ۱۴۰۱ برای هر فرزند متولد شده ۱۵ میلیون ریال (۱.۵ میلیون تومان) تعیین شده است و برای سال‌های بعد نیز به مدت ۷ سال در قانون بودجه باید ارقام تعیین و تامین اعتبار شود.

    پس از کش و قوس‌های فراوان سرانجام از ابتدای اردیبهشت ماه امسال ثبت‌نام والدین متولدین ۱۴۰۱ برای دریافت سهام نوزادان در راستای اجرای ماده ۱۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت آغاز شد.

    اقدامی که در خصوص جزئیات آن احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی گفته بود: در ماده ۱۱ قانون جوانی جمعیت، وزارت اقتصاد مکلف شده بود سالانه سهامی را برای نوزادان در نظر بگیرد. این عدد برای نوزادان متولد ۱۴۰۱، یک و نیم میلیون تومان سهام به ازای هر نوزاد است.

    او افزود: اسامی تمام متولدان ۱۴۰۱ در این سامانه وجود دارد و این سهام در سن ۲۴ سالگی قابل برداشت توسط آن فرزند خواهد بود و یک سرمایه ارزشمند برای تشکیل زندگی او خواهد شد.

    مراحل ثبت‌نام والدین متولدین ۱۴۰۱ چگونه است؟

    اما مراحل ثبت‌نام والدین متولدین ۱۴۰۱ به ترتیب شامل «ورود به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir»، «ورود از طریق شماره همراه والدین فرزند و دریافت کد یکبار مصرف»، «مشاهده بخش داشبورد و ورود به قسمت طرح تشویق فرزندآوری»، «مشاهده اطلاعات فرزندان متولد ۱۴۰۱»، «انتخاب نام فرزند و درج تاریخ تولد»، «ارسال اطلاعات و نمایش اطلاعات فرزند»، «انتخاب بانک عامل و سه مورد از صندوق‌های سهام»، «مشاهده پیام ثبت موفق و انتظار برای تأیید» است و بقیه مراحل توسط دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به کد سجامی انجام می‌شود و والدین موظف به دریافت کد سجامی برای فرزند خود هستند.

    اما طبق اعلام بانک مرکزی برای کودکان زیر هفت سال حساب بانکی افتتاح نمی‌شود که جهت رفع این مشکل هم، هیات وزیران طبق مصوبه‌ای اعلام کرد که حساب بانکی به نام، ولی نوزاد افتتاح شود و بانک ملی، بانک عامل تعیین شده است.

    همچنین لازم به تاکید است، والدین می‌توانند از فهرست اعلامی سه صندوق را انتخاب کنند و امکان فروش اوراق صندوق وجود ندارد، اما والدین می‌توانند صندوق خود را تغییر دهند.

    اعطای صندوق‌های سهامی قابل معامله در بورس که روز چهارشنبه ۱۶ اسفند هم احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفت: با توجه به واریز منابع لازم برای خرید سهام نوزادان متولد سال ۱۴۰۱ توسط سازمان برنامه و بودجه، سازمان بورس آماده است؛ از این رو از تمام والدین این نوزادان درخواست می‌کنیم حداکثر تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به پنجره ملی خدمات دولت الکترونیک مراجعه و ثبت‌نام کنند.

    خاندوزی ادامه داد: از سال ۱۴۰۳ به والدین نوزادان متولد سال ۱۴۰۲ فرصت داده می‌شود تا با مراجعه و ثبت‌نام به سامانه پنجره ملی خدمات دولت الکترونیک اقدام کنند. به محض ثبت‌نام، مراحل به صورت خودکار برای تخصیص ۱.۵ میلیون تومان سهام برای نوزادان سال ۱۴۰۱ انجام خواهد شد.

    گفتنی است، یکی از مواردی که می‌تواند در این طرح برای افراد تصمیم‌گیری را سخت کند انتخاب نوع صندوق است که به گفته کارشناسان، والدین می‌توانند با مراجعه به سایت فیپ ایران (https://www.fipiran.com) عملکرد صندوق‌ها از نظر ریسک‌پذیری و بازدهی را با یکدیگر مقایسه کنند تا بهترین انتخاب را داشته باشند.

    همچنین باید گفته شود، سهامی که به متولدین سال ۱۴۰۱ اعطا می‌شود ارتباطی به سهام عدالت ندارد و این تخصیص در قالب صندوق‌های ETF (قابل معامله در بورس) است.

    انتهای پیام

    برچسب ها:

    امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵, ۰۰:۲۰:۱۳
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • پست عجیب ترامپ
  • سخنگوی دولت اعلام کرد؛ نرخ سوم بنزین از بامداد ۱۷ شهریور، ۱۰ هزار تومان می‌شود
  • سپاه: ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت
  • عضو هیأت رئیسه مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
  • ادعای وزیر نیرو: دیگر قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • دستاورد بزرگ دانشمندان: کلیه خوک ۹ ماه در بدن بیمار ۶۶ ساله کار کرد
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم