طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: شنبه 19 اسفند 1402 , 09:42:07 | کد خبر : 11241 |
  •   

    مرد شرور که به بهانه پرسیدن ساعت از زنان به آنان نزدیک شده و در اقدامی شیطانی به ۹ زن و دختر تعرض کرده بود، به اعدام محکوم شد. روزنامه ایران:نخستین شکایت از این مرد شرور زمستان سال ۱۳۹۹ در اداره پلیس ثبت شد. زن جوانی که شاکی بود گفت: ساعت ۶ عصر در پارک

    امید گچساران؛

    مرد شرور که به بهانه پرسیدن ساعت از زنان به آنان نزدیک شده و در اقدامی شیطانی به ۹ زن و دختر تعرض کرده بود، به اعدام محکوم شد.

    روزنامه ایران:نخستین شکایت از این مرد شرور زمستان سال ۱۳۹۹ در اداره پلیس ثبت شد. زن جوانی که شاکی بود گفت: ساعت ۶ عصر در پارک مهرگان در حال پیاده روی بودم که مردی جوان به بهانه پرسیدن ساعت به من نزدیک شد و بعد هم با تهدید چاقو من را به محل خلوتی از پارک کشاند و گلویم را فشار داد که بی‌حال شدم و سپس نقشه شیطانی‌اش را اجرا کرد.

    در حالی که مأموران شناسایی عامل تعرض را در دستور کارشان قرار داده بودند چند زن و دختر دیگر هم با مراجعه به پلیس آگاهی شکایت‌های مشابهی را مطرح کردند که اطلاعات شاکی‌ها نشان می‌داد فرد متجاوز یک نفر بوده است. در نهایت با تجمیع اطلاعات و تلاش مأموران متهم آبان سال ۱۴۰۱ ردیابی و بازداشت شد.

    وی پس از دستگیری منکر اتهامش شد و در مراحل بازجویی ادعا کرد که بی‌گناه است و به اشتباه دستگیر شده است. حتی در مواجهه حضوری با شاکی‌ها هم خیلی خونسرد رفتار کرد و مدعی شد نه آن‌ها را می‌شناسد و نه مرتکب جرمی شده است. تا اینکه نتیجه آزمایش‌های DNA یکی از شاکی‌ها ثابت کرد که عامل تعرض همین مرد ۳۰ ساله است. با تکمیل تحقیقات و گزارش پلیس و پزشکی قانونی برای متهم به اتهام تجاوز به عنف، مزاحمت برای زنان و اطفال، تهدید با چاقو و ایجاد جرح با چاقو کیفرخواست صادر شد و پرونده برای رسیدگی به شعبه‌۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

    نخستین جلسه دادگاه

    در ابتدای این جلسه ۶ نفر از شاکی‌ها حاضر شدند و با تشریح جزئیات ماجرای تعرض خواستار اشد مجازات برای متهم شدند.

    یکی از شاکی‌ها گفت: آن روز به همراه همسر و فرزندم به پارک رفته بودیم.

    همسر و دخترم به زمین بازی رفتند و من هم گوشه‌ای از پارک تنها بودم و با تلفنم حرف می‌زدم که ناگهان تیزی چاقویی را در پهلویم حس کردم می‌خواستم برگردم که چاقو را محکم به پهلویم فشار داد و بعد هم من را روی زمین انداخت.

    خواستم فریاد بزنم که او سرم را محکم به زمین کوبید و از حال رفتم وقتی به‌هوش آمدم متوجه شدم او آزارم داده است. وقتی شاکی‌ها یک به یک ماجرای شومی را که برایشان رخ داده بود تعریف کردند، متهم به جایگاه رفت و با رد اتهاماتش عنوان کرد: شاکی‌ها دروغ می‌گویند و من آن‌ها را نمی‌شناسم و هیچ‌گاه هم به کسی تعرض نکرده ام.

    پس از آن قضات تصمیم گرفتند تا ادامه رسیدگی به پرونده با حضور ۳ شاکی دیگر انجام شود.

    دومین جلسه دادگاه

    در این جلسه نیز ۳ شاکی دیگر پرونده به جزئیات شکایت‌شان پرداختند و آن‌ها نیز بر اشد مجازات متهم تأکید کردند.

    سپس متهم بازهم بر بی‌گناهی‌اش اصرار کرد و قضات برای تحقیقات بیشتر در خصوص پرونده ادامه رسیدگی را به جلسه سوم موکول کردند.

    سومین جلسه دادگاه

    در سومین جلسه که پس از تکمیل تحقیقات و گزارش پزشکی قانونی برگزار شد همه شاکی‌ها خواستار اشد مجازات متهم شدند.

    بعد از آن متهم به جایگاه رفت و گفت: من بی‌گناهم و به اشتباه بازداشتم کرده‌اند. من خودم در هرات افغانستان زن و بچه دارم و به خاطر عشقی که به همسرم دارم به هیچ زن و دختری نگاه نمی‌کنم.

    با پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده از جمله آزمایش DNA و بررسی دوربین‌های مداربسته محل جرم و همچنین درخواست شاکی‌ها متهم را به اعدام محکوم کردند.

    انتهای پیام

    برچسب ها:

    امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵, ۰۰:۵۸:۳۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • پست عجیب ترامپ
  • سخنگوی دولت اعلام کرد؛ نرخ سوم بنزین از بامداد ۱۷ شهریور، ۱۰ هزار تومان می‌شود
  • سپاه: ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت
  • عضو هیأت رئیسه مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
  • ادعای وزیر نیرو: دیگر قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • دستاورد بزرگ دانشمندان: کلیه خوک ۹ ماه در بدن بیمار ۶۶ ساله کار کرد
  • سکته قلبی در کمین جوانان/ ثبت موارد ابتلا در مردان بالای ۳۰ سال
  • لوازم خانگی دو برابر گران شد / قیمت یخچال و ماشین لباسشویی نو چقدر بالا رفت؟
  • ادعای ترامپ: ممکن است خیلی زود به کوه کلنگ حمله کنیم / ما همه کسانی را که در «کوه کلنگ» در حال جابه‌جایی هستند، می‌شناسیم؛ اگر اتفاق بدی بیفتد، به آنها حمله می‌کنیم، آن‌هم به‌شدت
  • آمریکا یک بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد / سه نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه تحریم شدند
  • ونس: قیمت بنزین بالا است، زیرا ایرانی‌ها به سمت کشتی‌های تجاری شلیک می‌کنند
  • ادعای ترامپ: ایرانی‌ها تلاش می‌کردند موشکی بسازند که مین‌های دریایی را پرتاب کند؛ من هرگز چنین چیزی نشنیده بودم، اما آنها داشتند همین کار را انجام می‌دادند / ما هر کاری را که انجام می‌دهند، می‌بینیم
  • وزیر بهداشت: در حملات شب گذشته به استان‌های مختلف کشور ۱۸ تن شهید و ۱۰۸ تن مجروح شدند
  • سپاه: با حمله به پادگان آمریکا در اردن، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کردیم/ تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن منهدم شدند
  • ارتش: تاسیسات راداری و مراکز تجمع نیروهای آمریکایی در پایگاه شیخ عیسی در بحرین را با پهپادهای انهدامی هدف قرار دادیم
  • توضیحات پلیس درباره برخورد خودرو با تجمع کنندگان در مشهد: راننده هیوندا حالت عادی نداشت و با سرعت نسبتا بالا و غیرمطمئن در حال عبور بود / این خودرو ابتدا با یک چانگان که در مسیر موازی آن حرکت می‌کرد، برخورد کرد/ سپس، پس از برخورد با بشکه ها و علائم ترافیکی، با جمعیت برخورد کرد
  • وزیر بهداشت: تلاش می‌کنیم واکسن آنفلوآنزا را تهیه کنیم اما قول بی‌مورد نمی‌دهیم / این موضوع به وضعیت محاصره‌ها و تحریم‌ها نیز بستگی دارد
  • سازمان هواپیمایی: هیچ نوتامی برای بسته شدن آسمان کشور صادر نشده
  • یک منبع نظامی: ایران به حملات آمریکا پاسخ چند برابری می‌دهد / منافع و پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به سرعت زیر ضرب ایران قرار می‌گیرند
  • ادعای ترامپ درباره ایران: اگر آنها تلافی کنند، خیلی شدیدتر هدف قرار خواهند گرفت و اگر دوباره این کار را انجام دهند، دیگر وجود نخواهند داشت / توافق با آنها حتی ارزش کاغذی را که روی آن نوشته شده ندارد؛ ما فرصت‌های زیادی به آنها دادیم