طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 26 ژانویه 2024 , 23:59:30 | کد خبر : 10878 |
  •   

    سیدیوسف طباطبایی‌نژاد، امام جمعه اصفهان: مشارکت نکردن حتی از روی تنبلی اشتباهی بزرگ است، اگر کسی در انتخابات شرکت نکند التزام عملی به اسلام ندارد، بنابراین زمانی که تمامی بزرگان دعوت به مشارکت در انتخابات می‌کنند نباید به چنین افرادی توجه کرد. به گزارش سایت دیده بان ایران؛ آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد، امام جمعه اصفهان در خطبه‌های

    امید گچساران؛

    سیدیوسف طباطبایی‌نژاد، امام جمعه اصفهان: مشارکت نکردن حتی از روی تنبلی اشتباهی بزرگ است، اگر کسی در انتخابات شرکت نکند التزام عملی به اسلام ندارد، بنابراین زمانی که تمامی بزرگان دعوت به مشارکت در انتخابات می‌کنند نباید به چنین افرادی توجه کرد.

    به گزارش سایت دیده بان ایران؛ آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد، امام جمعه اصفهان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در اصفهان با بیان اینکه امام علی(ع) را ا علامت های نسان با تقوا عنوان کرده اند گفت: امام صادق (ع) فرمودند که مؤمن باید از راه حلال کسب روزی کند و اخلاق انسانی را رعایت کند و رنگ خدایی به خود بگیرد؛ همچنین تاکید شده است که مؤمن باید سیره نیکو داشته باشد، به منظور اینکه مؤمن نباید کینه‌ورزی کند و از مال خود به نیازمندان ببخشد، زیرا انفاق در توان یکی از آموزه‌های اسلام است و نسبت به تمام حسنات ثواب بیشتری نزد خداوند دارد.

    بنابر گزارش دیده بان ایران؛ امام جمعه اصفهان با اشاره به فرموده امام علی (ع) که می‌فرمایند کمترین وظیفه مؤمن نسبت به خداوند متعال این است که برای معصیت از نعمت خداوند کمک نگیرید تصریح کرد: صفت دیگر مؤمن ضرر نزدن به مردم است و همواره باید با در نظر گرفتن خدا از انجام عمل گناه دوری کند و سعی بر سود رساندن به مؤمنان داشته باشد.

    طباطبایی‌نژاد افزود: افتخار ما این است که شیعه حضرت علی (ع) هستیم و لازم است وظیفه خود را انجام دهیم، شیعه کسی است که همراه حضرت علی (ع) باشد و مسیر ایشان را طی کند، امیرالمؤمنین (ع) شخصیتی است که حتی دشمنان نیز از فضائل ایشان تعریف می‌کردند، امیدواریم خداوند ما را از شیعیان خالص حضرت علی قرار دهد.

    امام‌جمعه اصفهان ادامه داد: دشمنان تمام سعی خود را برای کاهش مشارکت در انتخابات به‌کار گرفته‌اند و به دنبال یاس و ناامیدی هستند، حرف‌های نا مربوط نباید موجب کاهش مشارکت شود، امروز دشمنان ایران به دنبال این هستند که کاهش مشارکت در انتخابات رقم بخورد.

    وی با اشاره به اینکه قدرت یک حکومت به مردم حامی و پشتیبان آن استخاطر نشلن کرد: مشارکت نکردن حتی از روی تنبلی اشتباهی بزرگ است، اگر کسی در انتخابات شرکت نکند التزام عملی به اسلام ندارد، بنابراین زمانی که تمامی بزرگان دعوت به مشارکت در انتخابات می‌کنند نباید به چنین افرادی توجه کرد.

    امام جمعه اصفهان برانتخاب نماینده اصلح تاکید و تصریح کرد: باید نسبت به انتخاب نماینده اصلح، انقلابی و متدین تحقیق لازم را داشته باشیم و امیدواریم شاهد یک انتخابات با شکوه باشیم.

    انتهای پیام

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۴:۴۵:۳۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است