طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: شنبه 13 ژانویه 2024 , 00:04:25 | کد خبر : 10748 |
  •   

    هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا اعلام کرد: آمریکا به رغم حملات علیه حوثی های یمن به دنبال درگیری با ایران نیست. باشگاه خبرنگاران جوان:جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز جمعه به وقت محلی به شبکه ام اس ان بی سی ادعا کرد: ما به دنبال

    امید گچساران؛

    هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا اعلام کرد: آمریکا به رغم حملات علیه حوثی های یمن به دنبال درگیری با ایران نیست.

    باشگاه خبرنگاران جوان:جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز جمعه به وقت محلی به شبکه ام اس ان بی سی ادعا کرد: ما به دنبال درگیری با ایران نیستیم. ما به دنبال تشدید تنش نیستیم و دلیلی برای تشدید آن فراتر از آنچه در چند روز گذشته رخ داد وجود ندارد.

    این سخنگوی دولت بایدن افزود: حوثی‌ها (انصارالله یمن) باید حملات خود را متوقف کنند و ما در انجام اقدامات بیشتر برای محافظت از کشتی‌های خود تردید نخواهیم کرد. ما تعهدات خود را برای حفاظت از ناوبری بین المللی جدی می‌گیریم و امیدواریم حوثی‌ها پیام را درک کرده باشند.

    این مقام ارشد کاخ سفید در عین حال مدعی شد: طرف مسئول تشدید و افزایش تنش، حوثی‌ها و کسانی هستند که از آن‌ها حمایت می‌کنند.

    کربی درباره حمله شب گذشته ۱۰ کشور به رهبری آمریکا به مواضع انصارالله یمن نیز گفت: اطلاعات اولیه ما حاکی از آن است که ضربات ما، نتایج بسیار خوبی داشته است. ما هشدار‌های بسیاری به حوثی‌ها ارسال کردیم، اما آن‌ها پاسخ مثبتی ندادند و حملات روز گذشته پیامی به آن‌ها بود. ما با شرکای خود در منطقه و خارج از آن مشورت می‌کنیم و به این کار در آینده هم ادامه خواهیم داد.

    این مقام دولت بایدن مدعی شد: امیدوارم این پیام برای حوثی‌ها واضح بوده باشد. هدف ما کاستن توانمندی‌های موشکی آن‌ها بود. آن‌ها به کشتی‌هایی حمله کردند که هیچ ارتباطی با جنگ کنونی غزه ندارد.

    آمریکا و انگلیس با همراهی ۸ کشور دیگر، پنجشنبه شب به وقت محلی (آمریکا) ۲۱ دی ماه جاری برابر با ۱۱ ژانویه ۲۰۲۴ در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، به مواضع انصارالله یمن حمله کردند.

    شورای امنیت سازمان ملل ۲۰ دی ماه جاری برابر با ۱۰ ژانویه ۲۰۲۴، قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده آمریکا و ژاپن را با شماره ۲۷۲۲ علیه انصارالله یمن درباره حملات در دریای سرخ بدون اشاره به دلیل اصلی این حملات و حمایت‌های واشنگتن از رژیم اسرائیل در بمباران غزه، تصویب کرد. این قطعنامه، ۱۱ رای موافق ۱۵ عضو شورای امنیت را بدست آورد و بدون هیچ مخالفتی انجام شد و چهار عضو شورای امنیت از جمله روسیه و چین و الجزایر به آن رای ممتنع دادند. روسیه و چین از حق وتوی خود استفاده نکردند.

    قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل از انصارالله یمن خواسته است حملات به محموله‌های تجاری و خطوط کشتیرانی را متوقف کند. این قطعنامه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در دریای سرخ و منطقه است و از همه طرف‌ها می‌خواهد تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به بحران شامل حمایت از گفتگو و روند صلح یمن را تقویت کنند.

    منابع خبری بامداد جمعه گزارش دادند که ارتش ملی یمن در پاسخ به تجاوز هوایی آمریکا و انگلیس به این کشور، یک هدف متعلق به ایالات متحده در دریای سرخ را هدف قرار داده است.

    این تجاوز انگلیس و آمریکا واکنش‌هایی را به دنبال داشته است.

    هزاران نفر از مردم یمن برای محکوم کردن حملات وحشیانه آمریکا و انگلیس و حمایت از مقاومت مردم مظلوم غزه علیه اشغالگران صهیونیستی به خیابان‌ها آمدند. یمنی‌ها با سردادن شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» به خیابان‌ها آمدند تا حمله وحشیانه آمریکا و انگلیس به کشورشان را محکوم کنند.

    «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز حملات نظامی بامداد امروز آمریکا و انگلیس به چند شهر یمن را شدیدا محکوم کرد و آن را اقدامی خودسرانه، نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی یمن و نقض قوانین و مقررات و حقوق بین‌الملل دانست.

    کنعانی با ابراز نگرانی نسبت به پیامد‌های تکرار این گونه حملات خودسرانه برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، از جامعه جهانی خواست با واکنش‌ها و اقدامات مسئولانه، از گسترش دامنه‌های جنگ، بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه جلوگیری کنند.

    نیرو‌های دریایی یمن هشدار داده‌اند که عملیات نظامی علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی را تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد.

    انتهای پیام

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۴:۵۰:۲۵
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است