طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 25 دسامبر 2023 , 07:24:06 | کد خبر : 10603 |
  •   

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: اشتغال مشکل اصلی جامعه ایثارگری در استان است و جمعیت بیکار جامعه ایثارگری استان شش هزار و ۲۸ نفر است. سید احسان عسکری روز یکشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری جامعه ایثارگری با اشاره به اینکه طبق قانون ۳۰ درصد بکارگیری این نیروها از طریق

    امید گچساران؛

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: اشتغال مشکل اصلی جامعه ایثارگری در استان است و جمعیت بیکار جامعه ایثارگری استان شش هزار و ۲۸ نفر است.

    سید احسان عسکری روز یکشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری جامعه ایثارگری با اشاره به اینکه طبق قانون ۳۰ درصد بکارگیری این نیروها از طریق آزمون انجام شود، گفت: بخشی از جامعه ایثارگری از طریق بخش خصوصی می تواند صاحب شغل شوند که باید اشتغال در شرکت دولتی یا غیردولتی را مورد به مورد بررسی کنیم سیاست گذاری ها براساس سیاست گذاری دولت اجرا شود.
    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد افزود: سهم ۳۰ درصدی ایثارگران در جذب نیرو از طریق آزمون در دستگاه های دولتی و غیردولتی رعایت شود.
    وی با اشاره به اختصاص اعتبارات جزء ۳ تبصره ۱۸ را به بنیاد شهید اختصاص یافت، گفت: سهم بنیاد شهید از این اعتبارات ۱۰۳ میلیارد تومان است که دستگاه ها هر چه زودتر لیست متقاضیان را به بانک ها اعلام کنند.
    عسکری اظهار داشت: قرار بر این شد که دستگاه های اجرایی همه را به بانک ها معرفی کنند و با تهران مذاکره کنیم که اعتبارات لازم را در اختیار قرار دهند.
    معاون اقتصادی استانداری با اشاره به اینکه هنوز اعتبارات تبصره ۱۸ ابلاغ نشده است گفت: دستگاه های اجرایی نباید در اعلام اسامی متقاضیان به بانک ها کوتاهی کنند.
    وی با بیان اینکه سال گذشته ۸۴۵ نفر از جامعه ایثارگری به بانک معرفی شدند که ۵۰۷ نفر موفق به دریافت تسهیلات شوند گفت: انتظار داریم امسال بانک ها تسهیلات بیشتری به متقاضیان جامعه ایثارگری پرداخت کنند.
    عسکری با اشاره به اینکه به عنوان خدمتگزاران باید به همه آحاد جامعه خدمت کنیم و زمینه را برای اشتغال آنها فراهم سازیم گفت: خانواده ایثارگران در این رابطه ویژه دیده شوند و با تمام توان برای رفع گره از مشکلات آنها تلاش کنیم.
    وی با بیان اینکه میزان اشتغال ایجاد شده بنیاد شهید در سامانه تیک به ثبت برسد، گفت: طبق آمار معاون اقتصادی وزارت کشور جایگاه استان در سامانه تیک ۲۵ در کشور است که جایگاه خوبی نیست و برای ارتقاء آن باید تلاش کنیم.
    مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هم گفت: اشتغال از دغدغه های اصلی جامعه ایثارگری در استان است و جمعیت بیکار جامعه ایثارگری شش هزار و ۲۸ نفر است.
    رضا پارسیان نژاد بر رعایت سهم ۳۰ درصدی جذب ایثارگران در آزمون دستگاه های دولتی تاکید کرد و گفت در کنار کار دولتی، بخش خصوصی ظرفیت خوبی برای اشتغال و بکارگیری جامعه ایثارگران است.

    انتهای پیام

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۵:۱۱:۱۲
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است