طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: یکشنبه 10 دسامبر 2023 , 01:23:11 | کد خبر : 10499 |
  •   

    استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: معارضات اجتماعی موانعی بر سر راه خدمات رسانی به برخی از مناطق و ایجاد فرصت های اشتغالزا شده است.  سیدعلی احمدزاده در برنامه ملاقات‌های حضوری روزهای شنبه خود به مشکلات تعدادی از مردم رسیدگی کرد. استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه عمده مشکلات مردم بیکاری و اشتغال است، گفت: اشتغال در

    امید گچساران؛

    استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: معارضات اجتماعی موانعی بر سر راه خدمات رسانی به برخی از مناطق و ایجاد فرصت های اشتغالزا شده است

    سیدعلی احمدزاده در برنامه ملاقات‌های حضوری روزهای شنبه خود به مشکلات تعدادی از مردم رسیدگی کرد.
    استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه عمده مشکلات مردم بیکاری و اشتغال است، گفت: اشتغال در دستگاه‌های دولتی تنها از طریق آزمون امکان‌پذیر است اما افراد می‌توانند در شرکت ها و بخش های خصوصی جذب شوند و تلاش می کنیم گره اشتغال مردم از این طریق باز شود.
    وی در ادامه با تاکید بر فراهم کردن زمینه ازدواج و فرزندآوری جوانان گفت: برخی از متقاضیان در مناطق روستایی خواستار الحاق و یا تامین زمین در روستاها برای تسهیل در امر ازدواج و فرزندآوری جوانان شدند که مسکن و شهرسازی و منابع طبیعی تغییر نگرش داده و در این زمینه همکاری لازم را انجام دهند. 
    احمدزاده  با اشاره به مشکل معیشت مردم گفت: علی‌رغم همه تلاش‌های صورت گرفته و حمایت‌های کمیته امداد حضرت امام(ره) و بهزیستی عده ای از مردم با مشکلات معیشتی مواجه هستند.
    وی با بیان اینکه عده ای خواستار کمک های بلاعوض و حمایت های معیشتی هستند افزود: افرادی هم که تحت پوشش این دو نهاد حمایتی هستند بیشتر مورد حمایت قرار گیرند و کسانی که از حمایت های این دو نهاد نیستند تلاش کنیم تا جایی که امکان دارد به آنها کمک های انجام شود.
    استاندار با اشاره به برنامه دولت برای رفع فقر مطلق گفت: دستگاه های حمایتی بر روی مسکن و معیشت مردم حساس باشند و تلاش می کنیم تا جایی که امکان دارد به مشکلات مردمی که به ما مراجعه می کنند رسیدگی کنیم.
    وی با تاکید بر اینکه برخی از متقاضیان خواستار تسهیلات بانکی هستند که محدودیت هایی به دلیل ناترازی منابع و مصارف در این زمینه وجود دارد، گفت: برخی از مراجعین بیمار صعب العلاج دارند و هزینه ها گزافی برای درمان آنها نیاز است و وام های با رقم های بالایی از ما می خواهند که شرمنده این قشر می شویم و امیدواریم خیرین در این زمینه پای کار بیایند.
    احمدزاده بیان کرد: خوشحال می شویم بتوانم گرهی از مشکلات مردم باز کنیم اما در مواردی امکانات جوابگو نیست و نمی توانیم همه نیازهای مردم را پاسخ دهیم اما اجازه هم نمی دهیم که مردم ناامید برگردند و اگر نتوانیم همه مشکلات آنها را حل کنیم سعی می کنیم آنچه از دستمان برمی آید را انجام دهیم.
    استاندار با اشاره به اینکه نیاز است سطح درآمد مردم افزایش پیدا کند و دولت در همه زمینه ها تلاش می کند گفت: خوشبختانه در حوزه اقتصادی تحولات خوبی ایجاد شده است و ۵۲ واحد راکد و نیمه فعال به چرخه تولید بازگشتند که کارخانه قند و کارخانه شهدناب یاسوج از جمله این واحدها هستند و عده ای زیادی در این واحدها مشغول به کار شدند.
    احمدزاده بیان کرد: برخی واحدهای بزرگ صنعتی در استان مانند پتروشیمی گچساران در حال جذب نیرو هستند، در پلیمر دهدشت تاکنون ۸۵۰ نفر نیرو جذب شده و شاید تا یک هزار نفر برسد و برخی دیگر واحدها مانند پتروپالایشگاه گچساران و پتروشیمی چرام را تلاش می کنیم وارد مدار شوند که با وزیر نفت نامه‌نگاری شده که مشکل پتروشیمی چرام رفع و زمینه اشتغال بیش از ۳سه هزار نفر فراهم شود.
    وی با اشاره به وضعیت میدان گازی مختار گفت: معارضات سد راه سرمایه گذاری های بزرگ در استان است برای مینی پالایشگاه دهدشت سرمایه گذار پای کار است اما معارضات سد راه است از مردم می خواهیم در این زمینه به ما کمک کنند.
    استاندار با بیان اینکه برای توسعه استان انتظار داریم همه احساس مسئولیت کنند و دستگاه های دولتی و مردم کمک کنند تا معارضات حل و فصل شود گفت در منطقه دلی رچ مردم در فصل سرما نیازمند گازرسانی هستند اما معارض مانع گازرسانی به مردم این روستا شده که از مردم می خواهیم همکاری کنند.
    وی بیان کرد: دولت در حوزه زیرساخت و ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری پای کار است و از مردم می خواهیم در کنار دولت به ما کمک کنند.
    وی از حضور مدیرکل کمیته امداد، مدیرکل بهزیستی و مدیر صندوق کارآفرینی و معاون هماهنگی امور عمرانی در این نشست قدردانی کرد و گفت: بخشی از درخواست های مردم توسط دستگاه های حمایتی، حوزه عمرانی و مدیر صندوق پاسخ داده شد که از آنها قدردانی می کنم.

    انتهای پیام

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۵:۴۸:۴۸
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است