طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: سه‌شنبه 05 دسامبر 2023 , 01:39:43 | کد خبر : 10468 |
  •   

    نمایشگاه هفته پژوهش کهگیلویه وبویراحمد با حضور معاون استاندار، جمعی از مسئولین استانی، محلی و صاحبان شرکت های دانش بنیان در مصلی یاسوج افتتاح شد. معاون توسعه مدیریت ومنابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد روز دوشنبه در محل نمایشگاه گفت: باید تلاش کنیم تا مردم از اقدامات و خدمات شرکت های دانش بنیان بیش از گذشته بهره

    امید گچساران؛

    نمایشگاه هفته پژوهش کهگیلویه وبویراحمد با حضور معاون استاندار، جمعی از مسئولین استانی، محلی و صاحبان شرکت های دانش بنیان در مصلی یاسوج افتتاح شد.

    معاون توسعه مدیریت ومنابع استانداری کهگیلویه وبویراحمد روز دوشنبه در محل نمایشگاه گفت: باید تلاش کنیم تا مردم از اقدامات و خدمات شرکت های دانش بنیان بیش از گذشته بهره ببرند.
    مرادعلی پیوند با بیان اینکه ما حامی شرکت های دانش بنیان هستیم اظهار داشت: اگر شرکت های دانش بنیان، محصولات پژوهشی جدید و آماده برای تولید دارند می توانیم این بستر را مهیا کنیم تا محصولات آنان در دستگاه های اجرایی مورد استفاده قرار گیرند.
     وی با تاکید بر لزوم حمایت مستمر از حوزه دانش بنیان ها و توسعه فعالیت های آنها گفت: رشد دانش بنیان‌ها به پویایی و توسعه در همه ابعاد می انجامد و باید در هر حوزه‌ای حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان را مد نظر داشته باشیم. 
    پیوند با تاکید بر لزوم حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان و تولید درآمد و ثرورت در استان گفت: دانش بنیان ها در این زمینه می‌توانند پیشران باشند و اقتصاد استان را به یک اقتصاد پویا و رو به رشد تبدیل کنند.
    وی اظهار داشت هرچه در حوزه دانش بنیان و تقویت آن حرکت کنیم، قطعا نتایج فعالیت‌های آنها موجب توسعه حوزه‌های مختلف استان می‌شود.
    معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تلاش بر تجاری سازی دستاوردها توسط پژوهشگران را ضروری دانست و تصریح کرد: باید پژوهش ها قابلیت تجاری سازی داشته باشد و به تولید ثروت، اشتغال، درآمدزایی و بهبود وضعیت معیشتی مردم منتهی شود.
     وی تصریح کرد: امروز جای خوشحالی است، مسیری که شروع شده با قدرت ادامه دارد و شاهد به ثمر نشستن دستاوردهای‌ مهمی همچون قانون جهش تولید دانش بنیان و فناوری  و پژوهش هستیم.
    به گفته وی باید پژوهش‌ها معطوف به نیازهای جامعه باشد ضمن اینکه نیازها شناسایی و متناسب با آن جهت دهی و حمایت شود تا به دست پژوهشگر برسد.
     وی گفت: یک درصد اعتبارات جاری در حوزه پژوهش صرف و هزینه می شود  این مبلغ احصا شده تا به پژوهشگران برگزیده تخصیص داده شود.
    این نمایشگاه از روز ۱۳ آذر تا  ۱۵ این ماه از ساعت ۹ صبح الی ۱۶عصر با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان، با ارائه نیازهای فناورانه ۲۲ دستگاه اجرایی آمادگی میزبانی از علاقمندان پژوهش و فناوری استان را دارد.

    انتهای پیام

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵, ۰۶:۱۰:۲۰
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است