طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: پنج‌شنبه 09 نوامبر 2023 , 01:49:12 | کد خبر : 10268 |
  •   

    امیرآبادی فراهانی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: به نظرم خواسته مردم ایران این است که می‌گویند خیلی حقوق‌های ما را افزایش ندهید اما ارزش پول بالا برود و این بسیار مهم‌تر است. به طور مثال از هر کسی می‌پرسیم می‌گوید ما حاضریم بازگردیم به قبل از هدفمندی یارانه‌ها ولی پول ما ارزش پیدا کند. ایلنا:احمد […]

    امید گچساران؛

    امیرآبادی فراهانی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: به نظرم خواسته مردم ایران این است که می‌گویند خیلی حقوق‌های ما را افزایش ندهید اما ارزش پول بالا برود و این بسیار مهم‌تر است. به طور مثال از هر کسی می‌پرسیم می‌گوید ما حاضریم بازگردیم به قبل از هدفمندی یارانه‌ها ولی پول ما ارزش پیدا کند.

    ایلنا:احمد امیرآبادی فراهانی درباره این‌که به طور مکرر تذکر همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از تریبون مجلس شنیده می‌شود اما در عمل شاهد اقدام خاصی نیستیم و این داستان در هر جلسه مجلس ادامه دارد، گفت: یک دلیل این است که نماینده‌ها دوست دارند تذکر دهند و نگران هستند که زمان رسیدگی برنامه هفتم تمام شود و از این مسئله عبور کنند. از  سوی دیگر ما نمایندگان اسم گروه‌های مختلفی را در بلندگو می‌آوریم بالاخره نزدیک انتخابات است و دوست داریم اسامی مختلفی را نام ببریم و به نوعی در جریان باشند که نمایندگان به فکرشان هستند.

    این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که بالاخره چه تصمیمی باید در خصوص همسان‌سازی حقوق بازنشستگان گرفته شود، عنوان کرد: بارها همکاران ما گفتند، رئیس مجلس هم پاسخ داده است. یکبار هم سر این قضیه من با یکی از نمایندگان بحث کردم اگر مثلا نماینده‌ای پشت تریبون پاسخ نمی‌دهد یعنی واقعا به فکر بازنشسته‌ها نیست؟ اتفاقا هست؛ فقط نمی‌خواهد وقت مجلس را بگیرد زیرا وقت مجلس، وقت مردم است و هزینه‌هایش میلیاردی است و این درست نیست که ما دائم این مطلب را بگوییم و فیلمش را بگیریم و بین بازنشسته‌ها پخش کنیم؛ این کارها لازم نیست نماینده‌هایی که اتفاقاً ساکت هستند و پیگیری می‌کنند آن‌ها بیشتر در بین مردم و بازنشستگان محبوبیت دارند.

    وی گفت: ما در مجلس قبل در برنامه ششم همسان سازی را تصویب کردیم در این مجلس هم پیگیر هستیم که اتفاق بیفتد. فکر می‌کنم ان‌شاالله هم ایثارگران، بازنشستگان، فرهنگیان و اقشاری که هنوز در بررسی برنامه هفتم در صحن نیامده‌اند هفته آخر در برنامه مجلس باشند.

    نماینده قم در مجلس شورای اسلامی درباره این‌که گفته می‌شود دولت برای سال آینده افزایش حقوق ۲۰ درصد را برای کارکنان در نظر گرفته است که این افزایش به هیچ عنوان با تورم و خط فقری که در کشور وجود دارد همخوانی ندارد، بیان کرد: به نظرم خواسته مردم ایران این است که خیلی حقوق‌های ما را افزایش ندهید اما ارزش پولتان را بالا ببرید، این بسیار مهم‌تر است. به طور مثال از هر کسی می‌پرسیم می‌گوید ما حاضریم بازگردیم به قبل از هدفمندی یارانه‌ها ولی پول ما ارزش پیدا کند.

    وی تاکید کرد: مشکل اساسی ما بدهی‌هایی است که دولت به بانک مرکزی دارد این عامل اصلی بی‌ارزش شدن پول ماست. من فکر می‌کنم اگر دولت، بانک مرکزی و مجموعه‌های اقتصادی دولت تلاش کنند بدهی‌های دولت قبل را پرداخت کنند تا پول ما ارزش پیدا کند، بهتر از افزایش حقوق‌هاست.

    امیرآبادی فراهانی افزود: مثلاً اگر ۱۰ یا ۲۰ درصد حقوق‌ها را بالا ببریم از آن طرف کالاها ۵۰، ۶۰ و یا ۹۰ درصد قیمت‌شان بالا می‌رود در حالی که اصلا مردم دیگر تحمل این را ندارند و این برای مردم  بسیار سخت شده و من فکر می‌کنم آن بخش را ما باید حل کنیم. یعنی یک برنامه اقتصادی دقیق و درستی داده شود؛ ما بر قیمت تمام شده محصول نظارت می‌کنیم که با قیمت منطقی به دست مردم برسد از آن هم طرف هم باید ارزش پول را در سیاست‌های اقتصادی‌مان ثابت کنیم که تا این حد پایین نیاید.

    این نماینده مجلس شورای اسلامی درخصوص این‌که آیا بالابردن ارزش پول ملی در برنامه هفتم آمده است، گفت: بله، در سیاست‌های بانک مرکزی احکامی گذاشته‌ایم که پایه پولی را بالا نبرند. برای بورس کالا و بورس یک سیاستی گذاشته شد، در تاسیسات سنگین هم احکامی گذاشته شد  که به طرف بحث‌های مولد و تولید  بروند‌ و از سوی دیگر برای نظارت بر بانک‌مرکزی و بانک‌های خصوصی احکام خوبی آمده است.

    انتهای پیام

    امروز سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵, ۲۱:۱۹:۴۵
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد/ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد
  • بنزین گران نمی‌شود
  • سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا: گفته می‌شود مذاکرات تقریباً «۹۵ درصد پیشرفت» داشته است
  • دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت‌‌ دارو به گونه‌ای است که بیمه هم پاسخگو نیست/ دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص دشوار شده است / از دولت خواستیم ارز مورد نیاز تامین دارو را پرداخت کند
  • مقام ایرانی به دراپ سایت: توافق بسیار نزدیک است اما اسرائیل آخرین تلاش‌های خود را برای مختل کردن آن انجام می‌دهد
  • طول عمر ایمپلنت سوئیسی چقدر است؟ (بررسی علمی ماندگاری و دوام)
  • نامه ۵ کشور حاشیه خلیج فارس در مخالفت با طرح ایران برای تنگه هرمز
  • جوجه‌ کباب میلیونی شد/ ساده‌ترین غذای سفره ایرانی، لوکس شد
  • ترامپ: قصد داریم اورانیوم با غنای بالای را از ایران خارج کرده و آن را احتمالا نابود کنیم
  • افزایش موفقیت ایمپلنت با جراحی سینوس لیفت در تهران
  • بازگشت بنزین سوپر ایرانی به جایگاه‌ها
  • سقاب اصفهانی معاون رییس جمهور: اگر این موضوع رفع نشود ممکن است به نرخ سوم بنزین فکر کنیم
  • آلمان: برای بازکردن تنگه هرمز نیروی نظامی خواهیم آورد
  • امکان ردیابی و شناسایی سوخت‌گیری با کارت‌های سوخت اضطراری
  • ادعای آکسیوس: آمریکا آخرین پیشنهاد صلح ایران را رد کرد
  • وزارت دفاع امارات: با ۲ فروند پهپادی که از مرز‌های غربی وارد شده بودند با موفقیت مقابله کردیم، اما پهپاد سوم به یک ژنراتور در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای براکه برخورد کرد / تحقیقات برای تعیین منبع این حملات در جریان است
  • نتانیاهو شامگاه امروز درباره ایران نشست امنیتی برگزار می‌کند
  • تهدید مجدد ترامپ علیه ایران
  • ادعای سنتکام: ۷۸ کشتی مرتبط با ایران را مجبور به تغییر مسیر داده‌ایم
  • مدیرکل مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت خبر داد: ۶۷ هزار و ۵۴ مورد سقط جنین در سال ۱۴۰۴ / آمار ماهانه سقط جنین ۵ تا ۶ هزار است/ ۳۲۰۵ مورد حاملگی‌های خارج‌رحم در سال ۱۴۰۴/ ۳۰ درصد سقط‌ها در مراکز سرپایی غیررسمی انجام شده است