طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: سه شنبه 04 آبان 1400 , 14:23:06 | کد خبر : 4516 |
  •   

    مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم خیر و نیکوکار استان در جشن عاطفه‌های امسال تاکنون یک میلیارد و ۶۸۶ میلیون تومان به دانش آموزان نیازمند کمک کردند. قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: در آستانه سال تحصیلی، شور عاطفه‌ها با همکاری صداوسیما، آموزش‌وپرورش، بسیج و سازمان دانش‌آموزی به‌منظور جمع‌آوری کمک‌های […]

    امید گچساران؛

    مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم خیر و نیکوکار استان در جشن عاطفه‌های امسال تاکنون یک میلیارد و ۶۸۶ میلیون تومان به دانش آموزان نیازمند کمک کردند.

    قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: در آستانه سال تحصیلی، شور عاطفه‌ها با همکاری صداوسیما، آموزش‌وپرورش، بسیج و سازمان دانش‌آموزی به‌منظور جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای دانش آموزان نیازمند برگزار شد.
    وی با اشاره به اینکه  شور عاطفه‌ها از ۲۰ شهریورماه آغاز و تا ۱۱ مهرماه ادامه داشت، افزود: مردم خیر و نیکوکار کهگیلویه و بویراحمد در جشن عاطفه‌های امسال یک میلیارد و ۶۸۶ میلیون تومان برای کمک به تحصیل و رشد علمی دانش آموزان نیازمند اهدا کردند.
    مبشری تصریح کرد:  مجموع کمک‌های مردمی در سرفصل‌های خرید ملزومات آموزشی شامل لوازم‌تحریر، سبد تحصیلی و تأمین تبلت و گوشی‌های هوشمند برای دانش آموزان به‌خصوص در مناطق محروم‌تر استان هزینه می‌شود.
    وی تعداد دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد را بیش از ۱۰ هزار نفر اعلام و یادآور شد: سال گذشته ۷۰۰ دستگاه گوشی، تبلت و لب تاب با مشارکت خیران نیکوکار برای دانش آموزان نیازمند خریداری شد و در اختیار آنان قرار گرفت.
    مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در خصوص  جمع‌آوری کمک‌های مردمی در شور عاطفه‌ها، گفت: دفاتر کمیته امداد در استان و مراکز نیکوکاری، آماده جمع‌آوری کمک‌های مردم خیر و نیکوکار استان در زمینه کمک به دانش آموزان نیازمند هستند.  
    مبشری با اشاره به اینکه جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای جشن عاطفه‌ها ادامه دارد، افزود: شماره‌گیری کد #۰۷۴*۸۸۷۷* و سایت emdad.ir  و مهم‌ترین درگاه‌های مشارکتی مردم خیر و نیکوکار برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند در شور عاطفه‌های امسال است.
    مبشری ضمن تقدیر از همراهی آموزش‌وپرورش با این نهاد در خصوص برگزاری شور عاطفه‌ها برای کمک به نیازمندان، گفت: از مردم خیر و نیکوکار استان دعوت می‌کنیم تا با مشارکت در شور عاطفه‌ها و دیگر برنامه‌های مشارکتی کمیته امداد یاریگر دانش آموزان و دیگر اقشار نیازمند تحت حمایت این نهاد باشند.
    انتهای پیام/سعید روزافزای

    برچسب ها:

    امروز جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲, ۱۶:۲۵:۱۷
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • غار ده شیخ شاهکار شگفت انگیز طبیعت در کهگیلویه و بویراحمد
  • ضرورت مراقبت از حیات وحش در فصل زاد و ولد
  • ۳۵ خواص و فواید میوه کیوی برای سلامت و زیبایی + عوارض کیوی
  • خرما بهترین ماده غذایی برای تامین تدریجی قند خون
  • مرغ ارزان شد
  • کودک ۶ ساله کهگیلویه و بویراحمدی در رودخانه بشار غرق شد
  • ساعت کاری ادارات در ماه رمضان شناور شد
  • توزیع ۱۲۳ میلیون لیتر بنزین در روز گذشته
  • منطقه گردشگری تل خسرو در کهگیلویه و بویراحمد جاذبه ای آمیخته با افسانه
  • تعیین دستمزد کارگران به فردا موکول شد
  • سازمان جهانی بهداشت: امسال سال پایان همه گیری کروناست
  • شمار جانباختگان سوانح جاده ای کهگیلویه و بویراحمد ۲۲ درصد افزایش یافت
  • حقوق و دستمزد کارگران تا اوایل هفته آینده تعیین می شود
  • کهگیلویه و بویراحمد آماده پذیرش مهمانان نوروزی است
  • بارش حدود ۸۰۰ میلی متر باران در یاسوج
  • تفاوت‌های حساسیت فصلی با کرونا
  • باکو سفیر ایران را احضار کرد
  • سوغاتی های کهگیلویه و بویراحمد
  • امکانات مبارزه با پروانه برگخوار بلوط در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شد
  • همه چیز درباره دوربین‌های ثبت جریمه