طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: جمعه 04 تیر 1400 , 01:31:09 | کد خبر : 3669 |
  •   

    امید گچساران؛ تیم نفت وگاز گچساران تنها نماینده فوتبال کهگیلویه وبویراحمد که سابقه حضور در لیگ دسته اول کشور را نیز دارد و چند بار تا یک قدمی راهیابی به لیگ دسته آزادگان فوتبال  پیش رفته اما در این فصل با نمایشی نه چندان دلچسب تنها ۱۸ امتیاز از ۲۴ بازی خود کسب کرد تا […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    تیم نفت وگاز گچساران تنها نماینده فوتبال کهگیلویه وبویراحمد که سابقه حضور در لیگ دسته اول کشور را نیز دارد و چند بار تا یک قدمی راهیابی به لیگ دسته آزادگان فوتبال  پیش رفته اما در این فصل با نمایشی نه چندان دلچسب تنها ۱۸ امتیاز از ۲۴ بازی خود کسب کرد تا با توجه به فاصله ۹ امتیازی با تیم دوازدهم گروه خود به لیگ دسته سوم سقوط کند.

    نفت و گاز گچساران که همواره در لیگ دسته دوم کشور حرف های زیادی در خطوط حمله و دفاع برای گفتن داشته امسال به دلیل کمبود اعتبار در نیم فصل نخست نتوانست بازیکنان با تجربه را در ترکیب خود داشته باشد به همین دلیل در سراشیبی سقوط قرار گرفت.

    هواداران طلایی پوشان نفت و گاز گچساران که امسال به دلیل انتشار ویروس کرونا مانند دیگر فوتبال دوستان هموطن خانه نشین بودند اکنون از این وداع تلخ بسیار سرخورده و ناراحت هستند آنان دست به هر کاری زدند تا تیمشان به روزهای خود برگردد حتی یکی از آنان برای ایجاد انگیزه به بازیکنان هدیه نقدی اهدا کردند.

    آن طور که مسئولان ورزش نفت می گویند اعتبار تیم های فوتبال نفت وگاز گچساران امسال ۲ میلیارد تومان بود که نسبت به پارسال ۵۰ درصد کاهش یافت به همین دلیل این تیم در فصل نخست جوانانی بومی به میدان رقابت با حریفان رفت.

    تیم فوتبال نفت و گاز گچساران که هم اکنون قعرنشین گروه نخست لیگ دسته دوم فوتبال کشور است با جذب بازیکنان و مربی سرشناس در نیم فصل دوم برای بازگشت به روزهای طلایی تلاش کرد اما این تکاپو هم راه به جایی نبرد تا اینکه حالا  کهگیلویه و بویراحمد نماینده ای در لیگ دسته دوم ندارد.

    اگرچه مسوولان با جذب اصغر طالب نسب بازیکن سابق تیم ملی ایران و استقلال تهران نخستین و جذب چند بازیکن جدید در نیم فصل سعی کردند به بقای تیم نفت و گاز گچساران کمک کنند اما هیچکدام از این اقدام ها کارساز نشد.

    نفت و گاز گچساران در مسابقات امسال لیگ دسته دوم فوتبال کشور با ۱۳باخت،چهار پیروزی و ۶ تساوی ۱۸ امتیاز کسب کرده و قعرنشین گروه اول مسابقات فوتبال لیگ دسته دوم کشور است.

    این تیم در مجموع با به ثمر رساندن ۱۰ گل و دریافت ۲۷ گل از حریفان یکی از کم فروغ ترین دوران خود را سپری کرده است.

    در این دوره از مسابقات تیم فوتبال نفت و گاز گچساران با تیم‌های علم و  ادب تبریز، سپیدرود رشت، اسپاد تهران، فولاد نوین اهواز، شهرداری بندرعباس، شهرداری همدان، مس نوین کرمان،  ملی حفاری اهواز، آوالان کامیاران، ایران جوان بوشهر، امید گناوه، ویستا توربین تهران، و محتشم تبریز هم‌گروه است.

    انتهای پیام/فرزانه شریفی

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵, ۰۰:۳۹:۰۸
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • امام جمعه تهران: یک جنگ تمام عیار با سلاح ترویج بی عفتی وبی بندباری علیه خانواده در جریان است
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود