طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 27 بهمن 1399 , 00:31:33 | کد خبر : 2831 |
  •   

    امید گچساران؛ علی اصغر بیات رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره آخرین وضعیت اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: با وجود اینکه کلیات بودجه ۱۴۰۰ رد شد، اما از رئیس سازمان برنامه و بودجه این قول را گرفتیم که دوباره ۹۰ هزار میلیارد تومانی را که در لایحه قبلی برای سازمان […]

    امید گچساران؛

    امید گچساران؛

    علی اصغر بیات رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره آخرین وضعیت اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: با وجود اینکه کلیات بودجه ۱۴۰۰ رد شد، اما از رئیس سازمان برنامه و بودجه این قول را گرفتیم که دوباره ۹۰ هزار میلیارد تومانی را که در لایحه قبلی برای سازمان تأمین اجتماعی در نظر گرفته بودند، در لایحه جدید قرار دهند.

    وی با تأکید بر اینکه این ۹۰ هزار میلیارد تومان بابت رد دیون و بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی است، گفت: با این مبلغ همسان سازی حقوق برای سال ۱۴۰۰ تداوم پیدا می‌کند، جلسات مختلفی با نمایندگان مجلس، کمیسیون تلفیق داشتیم و اعلام کردیم که با اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری در سال جاری طی دو مرحله، تبعیض زیادی بین بازنشستگان کشوری و لشکری با تأمین اجتماعی ایجاد شد.

    بیات تصریح کرد: حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با بازنشستگان کشوری و لشکری در اسفند ۹۸ در یک سطح بود، اما در حال حاضر میزان حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری نسبت به حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی خیلی بیشتر شده است و این ناعدالتی میان بازنشستگان است، مگر بازنشستگان تأمین اجتماعی برای این مملکت زحمت نکشیده‌اند که این میزان تبعیض وجود دارد؟

    رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی افزود: دولت از منابع بودجه عمومی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را همسان سازی کرد و باید بازنشستگان تأمین اجتماعی را هم ببیند.

    بیات گفت: در حال حاضر ۶۵ درصد بازنشستگان تأمین اجتماعی حداقل بگیر هستند که با اجرای متناسب سازی و اعمال ضریب سالیانه، بازنشسته حداقل بگیر تأمین اجتماعی با ۳۰ سال سابقه، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و با ۳۵ سال سابقه، ۳ میلیون تومان دریافت می‌کند.

    وی با اشاره به اینکه در میزان حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی نسبت به بازنشستگان کشوری ۴۰ درصد عقب هستیم، ادامه داد: در جلساتی که با رئیس سازمان برنامه و بودجه داشتیم پذیرفتند که تبعیض زیادی میان حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری وجود دارد و قرار شد برای اجرای متناسب سازی مدلی طراحی کنیم و بودجه‌ای را که برای اجرای آن مدل نیاز است، به سازمان برنامه و بودجه اعلام کنیم، این که دولت وجود این تبعیض را پذیرفته و دنبال رفع آن است، برای ما اهمیت دارد.

    بیات با بیان اینکه طبق برنامه ششم توسعه دولت مکلف شده که تا پایان این برنامه بدهی خود را به سازمان تأمین اجتماعی به طور کامل پرداخت کند، گفت: این اتفاق نیفتاده است و ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی و ۴۲ هزار میلیارد تومان بدهی جاری دولت به این سازمان است، قرار بود ۲۶ تعهدی که به گردن سازمان تأمین اجتماعی افتاده است رفع شود تا این مبلغ بدهی برای دولت ایجاد نشود که این اتفاق هم نیفتاده است.

    رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی بیان کرد: اگر در لایحه جدید ۹۰ هزار میلیارد تومان برای سازمان تأمین اجتماعی در نظر گرفته و در سال ۱۴۰۰ پرداخت شود، شکاف حقوقی بین بازنشستگان کشوری و تأمین اجتماعی کاهش می‌یابد و در این صورت نزدیک به بازنشستگان کشوری و لشکری می‌شویم.

    وی خاطرنشان کرد: میزان حقوق بازنشستگان حداقل بگیر تأمین اجتماعی براساس دستمزد کارگران در همان سال مشخص می‌شود و اگر همکاران در شورای عالی کار رقم دستمزد را برای کارگران رقم معقولی تعیین کنند، حقوق بازنشستگان حداقل بگیر تأمین اجتماعی هم همان رقم خواهد شد و با اجرای متناسب سازی هم دریافتی مناسبی در سال ۱۴۰۰ خواهند داشت.

    بیات گفت: همچنین طبق ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی میزان حقوق سایر سطوح هم براساس نرخ تورم محاسبه می‌شود، اگر سازمان تأمین اجتماعی پیشنهادات خود را درباره حقوق بازنشستگان سایر سطوح اعلام کند و هیأت وزیران هم بپذیرند با اجرای متناسب سازی می‌توان به دریافتی بازنشستگان در سال آینده امیدوار بود.

    انتهای پیام/باشگاه خبرنگاران

    This site is using SEO Baclinks plugin created by Cocktail Family

    برچسب ها:

    امروز جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵, ۱۹:۵۵:۲۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود
  • ارتودنسی یک فک یا دو فک؟ راهنمای انتخاب درمان مناسب با امکان پرداخت اقساطی