طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: دوشنبه 22 دی 1399 , 00:31:40 | کد خبر : 2558 |
  •   

    معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور از آلودگی واحدهای صنعتی به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان خبر داد و گفت: این موضوع دور از انتظار نبوده کما اینکه پیشتر در این مورد هشدار داده بودیم. سید بهمن نقیبی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در […]

    امید گچساران؛

    معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور از آلودگی واحدهای صنعتی به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان خبر داد و گفت: این موضوع دور از انتظار نبوده کما اینکه پیشتر در این مورد هشدار داده بودیم.

    سید بهمن نقیبی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور با اشاره به اینکه تاکنون ۶ استان کشور درگیر این بیماری شده‌اند، گفت: از تاریخ ۲۸ آبان ۱۳۹۹ تاکنون در ۶ استان و ۱۳ کانون گزارش بیماری داشته ایم.

    به گفته وی در استان مازندران سه کانون گزارش شده که دو کانون مربوط به پرندگان وحش و یک کانون بومی بوده، در اردبیل یک کانون مربوط به پرندگان وحش و در مرکزی نیز کانون گزارش شده که در تالاب میقان بوده است، ضمن اینکه در تهران نیز در منطقه ملارد، این بیماری گزارش شده است.

    این مقام مسئول اضافه کرد: در یکی از روستاهای شهرستان ملارد به نام «قلعه سید» کانونی شناسایی شد که در آن حدود ۶۰۰ بوقلمون به صورت غیر مجاز نگهداری می‌شدند و یک مورد دیگر نیز در این شهرستان در شهرک جعفریه بود که حدود ۱۰ قطعه مرغ و خروس در یک خانه باغ نگهداری می‌شدند که دو تا سه مورد تلفات داشت و صاحب آنجا فوراً ما را در جریان قرار داد که نمونه گیری های انجام شده حاکی از وقوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در این کانون بود.

    معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور همچنین از آلودگی واحدهای صنعتی به این بیماری خبر داد و گفت: این موضوع دور از انتظار نبوده است کما اینکه پیشتر در این مورد هشدار داده بودیم.

    نقیبی با اشاره به اینکه در استان خراسان جنوبی ۵ واحد آلوده به این بیماری گزارش شده که همه این موارد در واحدهای صنعتی بوده است، گفت: چهار واحد مرغ تخمگذار و یک واحد مرغ مادر در استان خراسان جنوبی به این بیماری آلوده شده اند، همچنین گزارشی از روستایی اطراف سرپل ذهاب کرمانشاه داشتیم که در این کانون نیز ماکیان و بوقلمون نگهداری می‌شد و بلافاصله بعد از گزارش و تائید تشخیص بیماری عملیات معدوم سازی آن انجام گرفت.

    وی با اشاره به اینکه وضعیت در جهان از نظر شروع بیماری بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بسیار حاد است، گفت: در اروپا اکثریت کشورها در این زمینه گزارش داشته اند که آخرین کشور سوئد بوده است، همچنین در ژاپن نیز وضعیت مطلوب نیست، در قزاقستان، واحدهای صنعتی به شدت درگیر شده بودند و حتی در کشورهایی مانند عراق و فلسطین اشغالی نیز گزارش‌هایی از آلودگی به این بیماری اعلام شده است. بنابراین هجوم سنگینی از ویروس را در سراسر دنیا شاهد هستیم.

    مدیران واحدهای صنعتی از پنهان کاری خودداری کنند

    نقیبی با بیان اینکه ما در اطلاعیه‌های سازمان دامپزشکی بر روی چند نکته همیشه به شدت تاکید می‌کنیم، گفت: کسانی که طیور خانگی و بومی نگهداری می‌کنند توجه داشته باشند که حتماً بین این طیور با پرندگان آزاد ارتباطی وجود نداشته باشد. دوم اینکه محل نگهداری طیور را حتماً ضدعفونی کنند تا اگر پرنده آلوده‌ای از آن منطقه عبور کرده و مدفوع آلوده در محل ریخته است، بی اثر شود. همچنین یک مطلب خیلی مهم که در سالهای گذشته نیز ما را آزار داده، خرید و فروش پرندگان به صورت دوره گردی بوده است که یکی از عوامل اصلی انتقال بیماری می‌تواند باشد و ما از مردم تقاضا می‌کنیم به هیچ عنوان از دوره گردان خریدی انجام ندهند.

    وی تصریح کرد: همچنین کسانی که با تلفات غیرعادی و غیر متعارف در جمعیت طیور خود مواجه می‌شوند این موارد را حتماً در هر منطقه از کشور که هستند به شماره ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.

    معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی تصریح کرد: در واحدهای صنعتی، انتظار داریم مدیران واحدها و مسئولان فنی بهداشتی افت مصرف دان، آب یا تولید و یا تلفات غیرعادی را در اسرع وقت به دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند و از پنهان کاری در این ارتباط خودداری نمایند چون اصولاً” سیر بیماری به گونه‌ای است که امکان پنهان کاری برای مدت طولانی را ندارد.

    انتهای پیام/مهر

    برچسب ها:

    امروز جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵, ۱۸:۳۵:۳۱
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود
  • ارتودنسی یک فک یا دو فک؟ راهنمای انتخاب درمان مناسب با امکان پرداخت اقساطی