طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: یکشنبه 02 شهریور 1399 , 19:02:21 | کد خبر : 2074 |
  •   

    موج جوان: عصر امروز شهردار دوگنبدان به همراه خبرنگاران از پروژه های مهم این شهر بازدید کردند. شهردار دوگنبدان گفت:۱۲پروژه با اعتبار ۶۲۴میلیارد ریال در هفته دولت از اعتبارات داخلی و استانی کلنگ زنی و بهره برداری خواهد شد.   مسعود ظفری بیان کرد: معتقدم که هر لیوانی ظرفیتی دارد؛با توجه به نوع بافت شهرستان و […]

    امید گچساران؛

    موج جوان: عصر امروز شهردار دوگنبدان به همراه خبرنگاران از پروژه های مهم این شهر بازدید کردند.

    شهردار دوگنبدان گفت:۱۲پروژه با اعتبار ۶۲۴میلیارد ریال در هفته دولت از اعتبارات داخلی و استانی کلنگ زنی و بهره برداری خواهد شد.

     

    مسعود ظفری بیان کرد: معتقدم که هر لیوانی ظرفیتی دارد؛با توجه به نوع بافت شهرستان و طولی بودن شهر بلوارهای متعددی برای دسترسی بهتر شهروندان دیده شد از جمله بلوار شهید پناهپوری که از جمله این بلوارهاست.

    ظفری افزود: در شهر خطی گچساران بلوارهای دیگری همچون بلوار اندیشه در سنوات قبلی نیز افتتاح شد و بلوار شهید پناهپوری بیش از ۵کیلومتر است که گره های ترافیکی زیادی را در این نقطه از شهر باز خواهد کرد.

    شهردار دوگنبدان ادامه داد: این اتفاقی که در ادوار گذشته افتاده این است که بلوارهای متعددی برای در آمدن از  بن بست های ترافیکی در این شهر دیده شده است.

     

    وی اظهار کرد: پروژه بلوار شهید پناهپوری موازای با بلوار اصلی شهر از ابتدای باغ فردوس تا کوچه یازدهم شمالی کوی کارکنان دولت با اعتبار ۲۶۵میلیارد ریال خواهد بود که در هفته دولت تا کوچه سوم به بهره برداری خواهد رسید.
     

    ظفری در ادامه تصریح کرد:پروژه کمربند سبز نیز از باغ فردوس تا کوچه ۱۱شمالی کارکنان از دیگر طرح هاست که هم برای جلوگیری از خطرات سیلاب ها ، هم بحث زمین خواری و احداث فضای سبز است که طبق برنامه حدود ۶۷هزار اصله درخت در  طرح کمربند سبز سطح شهرگچساران اجرایی خواهد شد، سرانه فضای سبز در سطح شهرستان گچساران حدود ۱۲/۸متر در حال حاضر است.

    وی در ادامه گفت: پارک تپه ای امید با مساحت ۴و نیم هکتار از منابع داخلی شهرداری با اعتبار ۴میلیارد تومان از دیگر پروژه های است که در هفته دولت کلنگ زنی خواهد شد که در کمترین زمان ممکن تلاش داریم جهت بهره برداری شهروندان عزیز به بهره برداری برسد مکان احداث پارک در ابتدای بلوار اندیشه (جاده پازنان)خواهد بود.

    ظفری افزود: فاز دوم بلوار اندیشه از جاده پازنان تا تپه افتابگردان خواهد بود که تلاش داریم در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد که اعتبار پروژه ۳میلیارد تومان از محل اعتبارات داخلی شهرداری خواهد بود.

    ظفری در ادامه اظهار کرد:بزودی آیین کلنگ زنی احداث ساختمان جدید شهرداری با ۲هزار ۶۰۰ مترمربع در چهار طبقه را خواهیم داشت،هر چند ساختمان فعلی شهرداری بسیار قدیمی است و مشکلاتی هم دارد که احداث ساختمان جدید نیز با اعتباری حدود ۱۵میلیارد تومان خواهد بود.

    شهردار دوگنبدان اظهار کرد:بنابراین درادامه پروژ ها نیزساماندهی بلوار ورودی شهر به نام “شهید سردار حاج قاسم سلیمانی”را خواهیم داشت که از پلیس راه تا میدان ورودی شهر (شهید امیدبخش)برآورد حدود ۵کیلومتر است که دو میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان اعتبار خواهد بود، ساماندهی ها هم شامل اجرای خاک نباتی،شبکه آب،کاشت نهال،جدول گذاری،رفرژ و روشنایی وسط بلوارو… است.

    وی افزود:متاسفانه چندین انبار ضایعاتی در ورودی شهرستان گچساران معضلات و آلودگی بصری ایجاد می کنند و بنابراین به نوعی سرقت ها را نیز به تبع در سطح شهرستان نیز افزایش داده اند که در بسیاری از موارد تخریب مبلمان شهری توسط برخی افراد نیز در پی داشته است.

    انتهای پیام/منبع صبح زاگرس

     

    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —
    —

    انتهای پیام/

    برچسب ها:

    امروز جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵, ۱۷:۰۲:۲۴
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود
  • ارتودنسی یک فک یا دو فک؟ راهنمای انتخاب درمان مناسب با امکان پرداخت اقساطی