طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: شنبه 23 خرداد 1405 , 00:42:32 | کد خبر : 17232 |
  •   

    دو منبع منطقه ای به رویترز گفتند امارات موافقت کرده مجموعاً ۱۰ میلیارد دلار آزاد کند که بیش از ۳ میلیارد دلار آن قبلاً پرداخت شده است. به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: دو منبع دیگر با آگاهی از این توافق، مبلغ کل درگیر را ۲۰ میلیارد دلار عنوان کردند و افزودند

    امید گچساران؛

    دو منبع منطقه ای به رویترز گفتند امارات موافقت کرده مجموعاً ۱۰ میلیارد دلار آزاد کند که بیش از ۳ میلیارد دلار آن قبلاً پرداخت شده است.
    به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: دو منبع دیگر با آگاهی از این توافق، مبلغ کل درگیر را ۲۰ میلیارد دلار عنوان کردند و افزودند که این اقدام در ازای توقف حملات ایران به امارات صورت گرفته است. یکی از این منابع همچنین گفت که ترانشه اول ۳ میلیارد دلار قبلاً در دسترس قرار گرفته است.
    رویترز نتوانست تشخیص دهد که وجوه اختصاص یافته برای این انتقال ها متعلق به امارات است یا از حسابهای بلوکه شدهٔ ایران در سیستم بانکی امارات یا جای دیگر سرچشمه میگیرد.
    اما یک مقام اماراتی در پاسخ به سوالی درباره این انتقال گفت که این کشور تلاش دارد تنش را کاهش داده و صلح را تقویت کند.
    کاخ سفید بلافاصله به درخواست برای اظهارنظر درباره این اقدام پاسخ نداد.
    در واشنگتن، معاون رئیس جمهور، جی.دی. ونس، روز جمعه گفت که صرفاً به خاطر امضای توافق با آمریکا یا شرکت در جلسه، وجوهی به ایران آزاد نخواهد شد و افزود ساختار توافق احتمالی به گونه ای است که در صورت پایبندی ایران به تعهداتش، منافع اقتصادی به تهران سرازیر شود.
    یکی از منابع آگاه از این توافق گفت که این حرکت راهی برای حل مناقشه میان آمریکا و ایران بدون رد شدن از خط قرمز هیچیک از طرفین ارائه می دهد: ایران میتواند ادعا کند غرامت خسارات جنگی دریافت کرده، واشنگتن م یتواند اصرار کند چیزی نپرداخته، و ابوظبی امنیت خود و جایگاه دبی را به عنوان قطب تجاری به دست می آورد و همزمان این اقدام را سرمای هگذاری برای بازسازی اعتماد منطقه ای قلمداد می کند.
    منبع دیگر آگاه از این توافق گفت که در ازای پرداخت، ایران حملات موشکی و پهپادی به امارات را متوقف می کند و روابط دوجانبه شامل اشتراک اطلاعات و همکاری اقتصادی بازسازی خواهد شد.
    آخرین حمله مستقیم شناخته شده ایران به امارات بیش از یک ماه پیش بود: حمله ۱۴ اردیبهشت به بندر فجیره در دریای عمان.
    اولین منبع آگاه از این توافق گفت که مذاکرات چند هفته پیش آغاز شد، اما زمانی شتاب گرفت که مقامات ایرانی هفته گذشته برای دیدار با شیخ طحنون بن زاید آل نهیان (مشاور امنیت ملی امارات و معاون حاکم ابوظبی) به ابوظبی سفر کردند و در مهمانسرای او اقامت داشتند. پس از این سفر، هیئتی از امارات برای مذاکره درباره جزئیات سازوکار به تهران رفت.
    داراییهای قابل توجه ایران در دبی
    این توافق امارات و ایران در پس زمینه مالی پیچیده ای شکل می گیرد که احتمالاً دبی، قطب تجاری اصلی امارات و یکی از حیاتی ترین شریانهای اقتصادی تهران، در آن نقش دارد.
    در تاریخ ۱۱ آوریل، یک منبع ارشد ایرانی گفته بود آمریکا با آزادسازی داراییهای بلوکه شده ایران در قطر و سایر بانکهای خارجی موافقت کرده است، هرچند یک مقام آمریکایی بلافاصله این ادعا را تکذیب کرد.

    برچسب ها:

    امروز جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵, ۱۷:۰۰:۵۳
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود
  • ارتودنسی یک فک یا دو فک؟ راهنمای انتخاب درمان مناسب با امکان پرداخت اقساطی