طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: شنبه 15 فروردین 1405 , 18:39:23 | کد خبر : 16889 |
  •   

    تسنیم: وزارت نیرو شائبه ارتباط میان تخریب رادارهای کشورهای متخاصم با افزایش بارش های ایران را تکذیب کرد.  وزارت نیرو در گزارشی اعلام کرد که در پی ورود سامانه‌های بارشی به کشور و رخ دادن بارش‌ در نقاط مختلف کشور همزمان با دوران جنگ، ادعاهایی در فضای مجازی مطرح شده که اختلال یا تخریب سامانه‌های

    امید گچساران؛

    تسنیم: وزارت نیرو شائبه ارتباط میان تخریب رادارهای کشورهای متخاصم با افزایش بارش های ایران را تکذیب کرد.
     وزارت نیرو در گزارشی اعلام کرد که در پی ورود سامانه‌های بارشی به کشور و رخ دادن بارش‌ در نقاط مختلف کشور همزمان با دوران جنگ، ادعاهایی در فضای مجازی مطرح شده که اختلال یا تخریب سامانه‌های راداری کشورهای متخاصم را عامل تغییر در الگوی بارشی ‌دانسته و رادارهای هدف قرار گرفته را به عنوان عاملی برای پیشگیری از ورود سامانه های بارشی به کشور بیان کرده اند.
    براساس گزارش های موجود، سازمان هواشناسی کشور در پیش‌بینی هفتگی خود که روز ۱۱ اسفند ماه صادر شده بود، از وقوع رخدادهای بارشی در کشور خبر داده و پیش‌بینی کرده بود که از روز ۲۵ اسفند تا ۲۳ فروردین، بارش‌های فرانرمال (بیش از حد نرمال) در بسیاری از استان‌ها رخ دهد.
    این پیش‌بینی با توجه به الگوهای جوی و داده‌های اقلیمی صورت گرفته و می‌تواند بیانگر عدم ارتباط وقایع رخ داده در طی جنگ با وضعیت بارشی کشور باشد. 
    رادارها ابزار مشاهده‌اند، نه تغییردهنده
    بر اساس دانش هواشناسی، سامانه‌های راداری صرفاً نقش «پایش، ردیابی و اندازه‌گیری» پدیده‌های جوی را بر عهده دارند و هیچ نقشی در ایجاد، تشدید، کاهش یا جلوگیری از بارش ندارند.
    این سامانه‌ها امواج رادیویی ارسال می‌کنند که پس از برخورد به ذرات موجود در جو (مانند قطرات باران و بلورهای یخ) بازتابیده و اطلاعاتی درباره موقعیت، شدت و نوع بارش ارائه می‌دهند. به عبارت ساده‌تر، رادارها ابزار مشاهده و رصد هستند، نه عامل شکل‌دهنده به ابرها یا بارندگی.
    بارورسازی ابرها؛ محدود و محلی
    هرچند فناوری‌هایی مانند بارورسازی ابرها به استناد گزارش‌های رسمی مراجع معتبر در تعدادی از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما کارشناسان تأکید می‌کنند که اثرگذاری این فناوری محدود بوده و بستگی به ویژگی‌های سامانه‌های جوی داشته و توانایی تغییر گسترده در الگوهای بارشی در مقیاس منطقه‌ای را ندارد. این روش‌ها معمولاً برای افزایش بارش تا ۲۰ درصد در مناطق مناسب و در شرایط جوی خاص به کار می‌روند.
    مستند به این اطلاعات می توان اینگونه نتیجه گرفت که افزایش بارش های بهاری در ایران مطابق پیش بینی های هواشناسی قابل انتظار بوده و چه بسا در صورت عدم وقوع جنگ و انجام معمول عملیات بارورسازی باتوجه به سامانه های بارشی مستعد امکان افزایش دریافت نزولات جوی در مناطق کم بارش مانند تهران و البرز وجود داشت.

    برچسب ها:

    امروز جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵, ۱۹:۵۸:۲۳
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود
  • ارتودنسی یک فک یا دو فک؟ راهنمای انتخاب درمان مناسب با امکان پرداخت اقساطی