طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: پنجشنبه 28 اسفند 1404 , 05:26:29 | کد خبر : 16778 |
  •   

    ایرنا: «مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با ادعای اینکه «ماموریت» (جنگ) واشنگتن در ایران «خیلی زود به پایان خواهد رسید» گفت که هنوز برآورد هزینه‌ای درباره این جنگ وجود ندارد. رئیس مجلس نمایندگان روز چهارشنبه به وقت محلی با تکرار ادعاهای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره این حمله ادعا کرد: ماموریت ایالات متحده […]

    امید گچساران؛

    ایرنا: «مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با ادعای اینکه «ماموریت» (جنگ) واشنگتن در ایران «خیلی زود به پایان خواهد رسید» گفت که هنوز برآورد هزینه‌ای درباره این جنگ وجود ندارد.

    رئیس مجلس نمایندگان روز چهارشنبه به وقت محلی با تکرار ادعاهای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره این حمله ادعا کرد: ماموریت ایالات متحده در ایران به زودی به پایان خواهد رسید، با وجود اینکه خشونت در منطقه ادامه دارد.

    وی در پاسخ به سوالی درباره برآورد هزینه‌های جنگ گفت که فکر نمی‌کند هنوز بتوان آن را محاسبه کرد، زیرا «عملیات همچنان در جریان است.»

    جانسون در پاسخ به سوالی درباره اظهارات متناقضش در اوایل حمله مبنی بر پایان سریع این جنگ که وارد سومین هفته شده است، مدعی شد: «فرمانده کل قوا نیز همین را گفته است. ما اکنون چند هفته از آن گذشته‌ایم. فکر می‌کنم مأموریت تقریباً به انجام رسیده و معتقدم به‌زودی به پایان خواهد رسید.»

    رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در توجیه اظهارات متناقض خود به خبرنگاران اعتراف کرد که بسته شدن تنگه هرمز، گذرگاه حیاتی عبور بخش عمده‌ای از نفت جهان، زمان‌بندی پایان جنگ را پیچیده کرده است.

    جانسون گفت: «این موضوع تنگه هرمز کمی کار را طولانی کرده است.»

    تنگه هرمز، کانالی حیاتی است که ۲۰ درصد نفت جهان از آن عبور می‌کند و ترامپ و دولتش در محاسبات خود برای تجاوز به ایران، اهمیت این موضوع و توان جمهوری اسلامی ایران را درباره این آبراه مهم جهان، دست کم گرفته بودند به التماس دیگر کشورهای جهان برای مشارکت آنها در تجاوز خود افتاده است اما کشورهای جهان از جمله ناتو، دست رد به سینه آمریکا زدند.

    تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

    «تام فلچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امداد اضطراری، با هشدار درباره تشدید بحران در منطقه و خارج شدن کنترل از سوی آغازگران این درگیری (آمریکا و اسرائیل) در هفتمین روز از حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران اعلام کرد: «طبق گزارش ها، ما شاهد مبالغ هنگفتی، روزانه ۱ میلیارد دلار، برای تامین مالی این جنگ هستیم که صرف تخریب می‌شود.»

    جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

    مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.

    امروز جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵, ۲۱:۵۵:۵۷
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود
  • ارتودنسی یک فک یا دو فک؟ راهنمای انتخاب درمان مناسب با امکان پرداخت اقساطی