طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: یکشنبه 19 بهمن 1404 , 00:44:36 | کد خبر : 16450 |
  •   

    فارس: رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر اینکه خط قرمز این سازمان از ابتدا جلوگیری از بازداشت اعضای جامعه پزشکی به دلیل انجام وظایف درمانی بوده است، اعلام کرد: از مجموع ۳۳ عضو بازداشت‌شده سازمان نظام پزشکی، تاکنون ۱۱ نفر در شهرهای مختلف کشور آزاد شده‌اند و پیگیری وضعیت سایر افراد همچنان با

    امید گچساران؛

    فارس: رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر اینکه خط قرمز این سازمان از ابتدا جلوگیری از بازداشت اعضای جامعه پزشکی به دلیل انجام وظایف درمانی بوده است، اعلام کرد: از مجموع ۳۳ عضو بازداشت‌شده سازمان نظام پزشکی، تاکنون ۱۱ نفر در شهرهای مختلف کشور آزاد شده‌اند و پیگیری وضعیت سایر افراد همچنان با جدیت ادامه دارد.

    محمد رئیس‌زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با بیان اینکه خط قرمز این سازمان از ابتدا جلوگیری از بازداشت اعضای جامعه پزشکی به دلیل انجام وظایف درمانی بوده است، اعلام کرد: از مجموع ۳۳ عضو بازداشت‌شده سازمان نظام پزشکی، تاکنون ۱۱ نفر در شهرهای مختلف کشور آزاد شده‌اند و پیگیری وضعیت سایر افراد همچنان با جدیت ادامه دارد. 

    وی ادامه داد: هم‌زمان نامه‌ای نیز به دادستان کل کشور و نظام‌های پزشکی سراسر کشور ارسال شد، افزود: از تمامی استان‌ها خواسته شد هرگونه خبر و اطلاعات مرتبط با بازداشت اعضای جامعه پزشکی را به سازمان مرکزی اعلام کنند و از دادستانی نیز خواستار بررسی و اعلام وضعیت بازداشت شدگان شدیم.   
    وی با اشاره به آخرین آمارهای دریافتی تصریح کرد: بر اساس اطلاعات موجود، از میان حدود ۴۰۰ هزار عضو سازمان نظام پزشکی، ۳۳ نفر از اعضا در رشته‌های مختلف جزو بازداشت‌شدگان بودند. 
     
    رئیس کل سازمان نظام پزشکی ادامه داد: علاوه بر این، دو وکیل خبره به‌عنوان مشاور حقوقی در سازمان مشغول به فعالیت شدند و با خانواده‌های افراد بازداشت‌شده تماس گرفته شد و مشاوره‌های لازم ارائه شد. در مواردی نیز خانواده‌ها به سازمان مراجعه کردند و شخصاً با برخی از آ‌ها دیدار و وضعیتشان را شخصا پیگیری کردم .

    رئیس‌زاده تأکید کرد: پیگیری وضعیت همکاران بازداشت‌شده به‌صورت روزانه و مستمر انجام شد و شخصاً موضوع را دنبال می‌کردم. خط قرمز سازمان نظام پزشکی این بود که هیچ فردی به دلیل انجام وظایف درمانی بازداشت نشده باشد؛چراکه ذات و شرافت حرفه‌ای جامعه پزشکی ایجاب می‌کند که به هر فرد نیازمند درمان، بدون تبعیض خدمت ارائه شود و هیچ‌کس نباید مانع این امر شود. 
     
    وی افزود: در همین راستا، با حساسیت ویژه‌ای موضوع دنبال شد و در چند مورد به‌صورت مستقیم با دادستان قزوین، مقامات قضایی استان گلستان و همچنین دادستان تهران در چند نوبت گفت‌وگو و تعامل نزدیک برقرار شد. سایر همکاران سازمان نیز در استان‌های مختلف پیگیری‌های لازم را انجام دادند. 
     
    رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به نتایج این پیگیری‌ها گفت: تاکنون ۱۱ نفر از اعضای بازداشت‌شده در شهرهایی از جمله شیراز، اردبیل، قزوین، استان گلستان و تهران آزاد شده‌اند و بر اساس آخرین آمار، ۲۳ نفر دیگر همچنان در بازداشت هستند که پیگیری وضعیت آنها ادامه دارد.

    وی خاطرنشان کرد: اصرار و تأکید ما این است که هیچ عضوی از جامعه پزشکی در بازداشت نماند و این افراد با رعایت کامل تشریفات قانونی و قضایی، هرچه سریع‌تر به چرخه ارائه خدمات درمانی بازگردند و در خدمت مردم باشند.

    رئیس زاده افزود: در همین راستا، نامه دیگری نیز به دادستان کل کشور ارسال و درخواست شد با توجه به سابقه مجاهدت‌ها و فداکاری‌های جامعه پزشکی، حداکثر مدارا در خصوص این عزیزان اعمال شود. سازمان نظام پزشکی و شخص بنده به‌صورت جزئی و مستمر پیگیر وضعیت همکارانمان هستیم.

    برچسب ها:

    امروز جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵, ۲۱:۴۲:۰۹
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود
  • ارتودنسی یک فک یا دو فک؟ راهنمای انتخاب درمان مناسب با امکان پرداخت اقساطی