طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: پنجشنبه 02 بهمن 1404 , 02:37:31 | کد خبر : 16343 |
  •   

    ترامپ در مورد تهدیدات ادعایی درباره ترور علیه خود توسط ایران، مدعی شد که اگر هرگونه اقدام علیه جان او صورت گیرد، مجوز «پاسخ کامل» را صادر کرده است. به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛  «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه روز سه‌شنبه خود با شبکه «نیوزنیشن» از عملکرد اولین سال از دومین دوره حضور خود در کاخ سفید

    امید گچساران؛

    ترامپ در مورد تهدیدات ادعایی درباره ترور علیه خود توسط ایران، مدعی شد که اگر هرگونه اقدام علیه جان او صورت گیرد، مجوز «پاسخ کامل» را صادر کرده است.

    به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛  «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه روز سه‌شنبه خود با شبکه «نیوزنیشن» از عملکرد اولین سال از دومین دوره حضور خود در کاخ سفید دفاع کرد و به موضوعاتی مانند کاهش نیروی کار فدرال، چالش‌های اجرای قوانین مهاجرت و علاقه مستمر خود برای به دست آوردن گرینلند پرداخت.

    اخراج «صدها هزار» کارمند فدرال

    ترامپ در گفت‌وگو با «کیتی پاولیچ» مجری شبکه نیوزنیشن گفت دولت او به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای گذار اقتصاد از یارانه‌های دولتی به رشد بخش خصوصی، «صدها هزار کارمند فدرال» را اخراج کرده است.

    او به پاولیچ گفت: «من از اخراج مردم متنفرم، اما ما صدها هزار کارمند فدرال را اخراج کردیم چون ده نفر برای انجام یک کار داشتیم.»

    او مدعی شد که این کارکنان به بخش خصوصی رفته‌اند که در آنجا «دو یا سه برابر بیشتر» پول درمی‌آورند.

    ترامپ این کاهش‌ها را برای رشد اقتصادی ضروری خواند و گفت مشاغل دولتی به دستور کار «دوباره آمریکا را باعظمت کنیمِ» او کمکی نمی‌کنند.

    رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به تظاهرات علیه اقدامات «آیس» یا همان «ماموران اداره مهاجرت و گمرک» در مینیاپولیس در اعتراض به کشته‌شدن زنی به‌نام «رنی گود»، مدعی شد که «افراد حرفه‌ای و مزدور» به جای ساکنان واقعی محلی، اعتراضات علیه تلاش‌های اخراج مهاجران را سازماندهی می‌کنند.

    او مدعی شد: «این‌ها افراد حرفه‌ای و مزدور هستند. مثل بازیگرانند.» 

    ترامپ همچنین بار دیگر «ایلهان عمر» قانونگذار مینه‌سوتا که اصلیتی سوالیایی دارد را مورد انتقاد قرار داد و مدعی شد: «او از کشوری می‌آید که حتی دولت ندارد. موعظه کردن او درباره حقوق قانون اساسی به آمریکایی‌ها، وحشتناک است».

    او گفت هنوز آماده اعمال «قانون شورش» در مینه‌سوتا نیست اما تأکید کرد اگر اجرای قوانین مهاجرت فدرال با مانع‌تراشی ادامه یابد، «هیچ مشکلی» برای انجام این کار ندارد.

    ترامپ در این مصاحبه گفت: «فکر نمی‌کنم هنوز زمان آن باشد اما ممکن است در نقطه‌ای به این موضوع برسیم باشد. بیش از ۴۰ درصد روسای جمهور در طول دوره خود از این قانون استفاده کرده‌اند.»

    قانون شورش به روسای جمهور اجازه می‌دهد هنگامی که مقامات مدنی نمی‌توانند قوانین فدرال را اجرا کنند، نیروهای نظامی را در داخل کشور مستقر کنند. ترامپ گفت این قانون از سیستم دادگاه می‌گذرد و «زندگی را بسیار آسان‌تر می‌کند.»

    رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه و با دفاع از اقدامات خود در گسیل گارد ملی به شهرهای این کشور مدعی شد: «نمی‌خواهیم ببینیم که قاتل‌ها، موادفروش‌ها و اعضای باندهای تبهکار به کشور وارد می‌شوند. به واشنگتن دی‌سی نگاهی بیندازید که یک سال و نیم قبل بسیار ناامن بود اما اکنون کاملا امن و زیباست و مردم با بچه‌های خود در خیابان‌ها قدم می‌زنند و به رستوران می‌روند و رستوران‌ها تماما باز هستند.»

    اصرار دوباره به اشغال گرینلند

    ترامپ در اختیار گرفتن گرینلند را «یک ضرورت امنیت ملی» خواند و به موقعیت استراتژیک این سرزمین نسبت به روسیه و چین اشاره کرد.

    او با اشاره به افزایش فعالیت نظامی روسیه و چین در منطقه، گفت: «این سرزمین در مکانی قرار دارد که به معنای واقعی کلمه برای امنیت ملی بسیار مهم است.»

    وقتی پاولیچ درباره ساخت زمین گلف در گرینلند از او پرسید، ترامپ گفت: «باید لباس‌های بسیار گرم زیادی بپوشی.»

    ترامپ در ادامه، گرینلند را به سامانه دفاع موشکی «گنبد طلایی» خود مرتبط کرد و آن را احیای دیدگاه «رونالد ریگان» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در زمینه دفاع موشکی جامع توصیف کرد.

    او گفت: «ما گنبد طلایی را می‌سازیم که یک گنبد روی کشور خواهیم داشت. داشتن گرینلند آن را به یک گنبد طلایی مؤثرتر تبدیل می‌کند.»

    او ادعا کرد فناوری فعلی می‌تواند «به معنای واقعی کلمه، ۱۰۰ درصد» اوقات موشک‌های متخاصم را رهگیری کند.

    تهدید به محو ایران!

    ترامپ در مورد تهدیدات ادعایی درباره ترور علیه خود توسط ایران، مدعی شد که اگر هرگونه اقدام علیه جان او صورت گیرد، مجوز «پاسخ کامل» را صادر کرده است.

    او مدعی شد: «دستورات بسیار محکمی دارم. اگر اتفاقی بیفتد، آن‌ها را از روی این کره خاکی محو خواهیم کرد.»

    ترامپ پیش از این نیز چنین تهدیداتی را مطرح کرده بود.

    رئیس‌جمهور آمریکا همچنین «جو بایدن» ساکن پیشین کاخ سفید را به خاطر عدم واکنش قاطع‌ به تهدیدات ایران مورد انتقاد قرار داد.

    زندانی آمریکایی در افغانستان

    پاولیچ وقتی در مورد «دنیس کویل» شهروند آمریکایی که نزدیک به یک سال توسط طالبان نگه‌داشته شده است از او پرسیده شد، ترامپ ظاهراً با این پرونده آشنا نبود اما گفت از این‌که طالبان کسی را به گروگان گرفته، «خوشحال نیست» به ویژه کسی که مرتکب جرمی نشده است.

    سلاح‌های خاص!

    رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در پاسخ به سوالی درباره سلاح‌های استفاده‌شده در عملیات ربایش «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا مدعی شد: «ما سلاح‌هایی داریم که هیچ‌کسی آن‌ها را ندارد و از آن‌ها اطلاعی هم ندارد؛ بهتر است درمورد آن‌ها صحبت نکنم اما ما سلاح‌های فوق‌العاده‌ای داریم. آن حمله‌ای فوق‌العاده بود، فراموش نکنید که آن خانه (مادورو) در قلب یک پایگاه نظامی قرار داشت.»

    برچسب ها:

    امروز جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵, ۲۲:۲۲:۵۶
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود
  • ارتودنسی یک فک یا دو فک؟ راهنمای انتخاب درمان مناسب با امکان پرداخت اقساطی