طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه 05 آذر 1404 , 01:48:53 | کد خبر : 15944 |
  •   

    باشگاه خبرنگاران: معاون وزیر نفت گفت: افزایش ۲ هزار تومانی نرخ بنزین کارت‌های اضطراری برای ترغیب مردم است تا از کارت سوخت خود استفاده کنند و زمان دقیق اجرای بنزین ۵ هزار تومانی اعلام می‌شود.  امشب در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری»، مصوبه هیئت دولت درباره اصلاح قیمت سوخت با حضور کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت پخش […]

    امید گچساران؛

    باشگاه خبرنگاران: معاون وزیر نفت گفت: افزایش ۲ هزار تومانی نرخ بنزین کارت‌های اضطراری برای ترغیب مردم است تا از کارت سوخت خود استفاده کنند و زمان دقیق اجرای بنزین ۵ هزار تومانی اعلام می‌شود.
     امشب در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری»، مصوبه هیئت دولت درباره اصلاح قیمت سوخت با حضور کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت، و مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
    کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، اظهار داشت: مصوبه هیئت وزیران که به تاریخ ۲ آذر ابلاغ شده، یک هدف اصلی دارد و آن هم استفاده حداکثری از کارت سوخت خودروهای شخصی است.
    وی ادامه داد: هم‌اکنون با یک مسئله جدی مواجه هستیم. از مجموع ۱۳۳ میلیون لیتر بنزینی که روزانه از ابتدای سال ۱۴۰۴ توزیع شده، ۴۰ درصد آن (حدود ۵۳ میلیون لیتر) با کارت اضطراری جایگاه‌ها مصرف می‌شود. این یعنی روزانه ۵۳ میلیون لیتر با کارت اضطراری سوخت‌گیری می‌شود، در حالی که مردم می‌توانند از کارت شخصی خود استفاده کنند.
    او بیان کرد: زمانی که هموطنان از کارت شخصی استفاده می‌کنند، مشخص است چه فردی، با چه خودرویی و در کجا سوخت‌گیری کرده است؛ اما در مورد حدود ۵۳ میلیون لیتر سوخت‌گیری با کارت اضطراری، این اطلاعات مشخص نیست و ممکن است زمینه قاچاق سوخت فراهم شود.
    معاون وزیر نفت توضیح داد: هدف اصلی این مصوبه، حداکثر کردن استفاده از کارت هوشمند شخصی و به حداقل رساندن استفاده از کارت اضطراری جایگاه‌هاست. این موضوع در قانون بودجه سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ نیز مورد تأکید مجلس قرار گرفته بود؛ به‌گونه‌ای که سهم کارت اضطراری باید به ۱۰ و ۵ درصد کاهش می‌یافت، اما اکنون به ۴۰ درصد رسیده است.
    هدف از افزایش ۲ هزار تومانی قیمت بنزین تشویق مردم است
    او افزود: افزایش ۲ هزار تومانی نرخ بنزین برای کارت‌های اضطراری با هدف تشویق مردم به استفاده از کارت سوخت شخصی اعمال شده است زمان دقیق عرضه بنزین ۵ هزار تومانی اعلام خواهد شد.
    ویس‌کرمی تصریح کرد: افزایش ۲ هزار تومانی نرخ بنزین، در شرایطی که نرخ واقعی بنزین از این میزان بالاتر است، می‌تواند تا حدی تشویق‌کننده باشد، اما به تنهایی تغییر محسوسی در رفتار مصرف‌کنندگان ایجاد نمی‌کند. مثلاً اگر نرخ بنزین به ۳ هزار یا ۵ هزار تومان برسد، ممکن است مردم بیشتر به استفاده از کارت سوخت خود ترغیب شوند.
    او تأکید کرد: برای افزایش استفاده از کارت سوخت، باید انگیزه کافی به مردم داده شود. در حال حاضر تنها تغییری که مشاهده می‌شود، افزایش استفاده از کارت‌های اضطراری است، در حالی که هدف، افزایش بهره‌برداری از کارت هوشمند شخصی است.
    او اضافه کرد: برخی تصور می‌کنند این تغییرات از امشب اجرا می‌شود، اما زمان اجرای آن از نیمه دوم آذرماه امسال خواهد بود. این زمان به‌طور دقیق اعلام و از سوی شورای اطلاع‌رسانی دولت اطلاع‌رسانی می‌شود.
    ۷۵ درصد مردم نیازی به کارت اضطراری ندارند
    ویس‌کرمی گفت: خودروهایی که سهمیه‌های ماهانه و غیرسهمیه‌ای دارند، با استفاده از کارت خود، عملاً تا ۷۵ درصد نیازی به کارت‌های اضطراری پیدا نمی‌کنند و می‌توانند نیاز خود را با سهمیه‌های موجود تأمین کنند. هدف نهایی این تغییرات، ترغیب مردم به استفاده از کارت‌های شخصی و کاهش استفاده از کارت‌های اضطراری است.
    او با اشاره به ظرفیت بالای کشور در حوزه CNG افزود: در حال حاضر ۱۶ میلیون مترمکعب ظرفیت استفاده‌نشده داریم و جایگاه‌های موجود توان عرضه روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب را دارند.
    وی ادامه داد: کشور دارای ۴.۳ میلیون دستگاه خودروی دوگانه‌سوز است و طرح‌هایی برای افزایش استفاده از CNG در حال اجراست. حتی امکان تبدیل رایگان خودروهای شخصی به CNG فراهم شده است. هدف، افزایش سهم CNG در سبد حمل‌ونقل است، زیرا آلودگی آن از بنزین فعلی بیشتر نیست.
    او افزود: ماده ۸ مصوبه، کارگروهی را با حضور سازمان برنامه و بودجه، وزارت نفت، وزارت اقتصاد، وزارت اطلاعات، سازمان بهینه‌سازی مصرف انرژی و شورای اطلاع‌رسانی دولت تشکیل داده که اختیارات لازم برای تصمیم‌گیری درباره موضوعاتی مانند ورود خودروهای هیبریدی را دارد.

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵, ۰۰:۳۹:۵۹
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • امام جمعه تهران: یک جنگ تمام عیار با سلاح ترویج بی عفتی وبی بندباری علیه خانواده در جریان است
  • مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است
  • نماینده تهران: چه نتانیاهو بماند و چه آیزنکوت بیاید، هر دو مفسد فی الارض هستند و باید کشته شوند/ اسرائیل باید از آسیای مقدس برچیده شود
  • جواب رد ایران به پیشنهاد قطر برای تفاهم با آمریکا: مخالف طرح مسائل هسته ای هستیم
  • احتمال حذف کالابرگ برخی افراد در آینده/ معاون وزبر کار: من فعلا کالابرگ دریافت می‌کنم، اما احتمال زیادی وجود دارد که در آینده مشمول حذف شوم
  • ادعای ترامپ: اگر مجبور بودم دوباره تصمیم بگیرم، باز هم قطعا به ایران حمله می‌کردم / این یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که در تمام عمرم انجام داده‌ام؛ درد و رنج کوتاه‌مدت برای دستاوردهای بلندمدت
  • داروخانه‌ها موظف به عرضه داروهای تک‌نسخه‌ای با قیمت ثبت‌شده در سامانه «تی‌تک» شدند
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی ارجاع پرونده ایران از آژانس / اعتراض روسیه و چین
  • زیرسازی و حفاظت مسیر کابل با تجهیزات پوشش نیرو منور گستر
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا برای حملات گسترده به ایران آماده شده‌است و منتظر دستور است
  • وزیر جنگ اسرائیل: قاطعانه تأکید می‌کنم که هیچ‌گونه قصدی برای حمله به ایران پیش از انتخابات در اسرائیل نداشته‌ایم
  • سازمان نظام روان‌شناسی: فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه اضطرار سلامت روان نداریم
  • شبکه ۱۲ اسرائیل: درگیری لفظی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با نتانیاهو بر سر ایران / زامیر نگران است که نتانیاهو در آستانه انتخابات مرتکب اشتباه محاسباتی شود؛ اشتباهی که می‌تواند به تشدید فوری و چشمگیر تنش‌ها منجر شود
  • ارتش آمریکا: مسیرهای اصلی ترانزیت در تنگه هرمز از مین‌های دریایی ایران پاکسازی شده‌اند
  • رئیس انجمن صنفی گاوداران: بهای شیر خام ۱۵ درصد افزایش یافت/ قیمت هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری ۶۸ هزار تومان و درب کارخانه ۷۰ هزار تومان می‌شود
  • ادعای وال‌استریت ژورنال: پنتاگون طرح‌هایی برای هدف قرار دادن جزایر و تأسیسات هسته‌ای ایران آماده کرده است
  • رفتارهای تخریبی و توهین‌آمیز در تجمعات خیابانی را تأیید نمی‌کنیم
  • ادعای ترامپ درباره ایران: ممکن است یک عملیات کوچک دیگر شبیه عملیات «خشم حماسی» انجام دهیم، یا اینکه آنها توافق خواهند کرد / اگر عاقل باشند، فقط می‌گویند بیایید دست‌به‌کار شویم، اما بعید می‌دانم چنین کاری بکنند
  • ادعای تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا درباره ایران: ممکن است آخر هفته حمله‌ای انجام شود / ترامپ گفته که علاقه‌ای به تغییر رژیم در ایران ندارد / تقریباً همه توافق دارند که تهدید هسته‌ای قریب‌الوقوع از بین رفته/ترامپ کاملاً روشن گفته «شماره تلفن ویتکاف همین‌جاست؛ با من تماس بگیرید؛ می‌خواهم این مسئله از راه مسالمت‌آمیز حل شود اما اگر به توافق نرسیم با پیامدهایی روبه‌رو خواهید شد»
  • ادعای کانال ۱۵ عبری به نقل از دو دیپلمات منطقه‌ای: اعضای خانواده دیپلمات‌های آمریکایی از سراسر خاورمیانه، به‌ استثنای عمان و اسرائیل، در حال تخلیه هستند/ موضوع صرفاً به «توصیه برای تخلیه» محدود نمی‌شود