طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۲ , ۰۹:۲۶:۳۹ | کد خبر : 9913 |
  •   

    همایش تجلیل از چهار هزار پیشکسوت دفاع مقدس در کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد. سید علی احمدزاده روز چهار شنبه در همایش تجلیل از چهار هزار پیشکسوت دفاع مقدس استان با بیان اینکه در انقلاب اسلامی عده ای جزء پایه‌گذاران انقلاب هستند، گفت: رزمندگان، ایثارگران و آنهایی که در جنگ نقش بارزی داشتند از جمله این […]

    امید گچساران؛

    همایش تجلیل از چهار هزار پیشکسوت دفاع مقدس در کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد.

    سید علی احمدزاده روز چهار شنبه در همایش تجلیل از چهار هزار پیشکسوت دفاع مقدس استان با بیان اینکه در انقلاب اسلامی عده ای جزء پایه‌گذاران انقلاب هستند، گفت: رزمندگان، ایثارگران و آنهایی که در جنگ نقش بارزی داشتند از جمله این پایه‌گذاران هستند.
    استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، رزمندگان و ایثارگران برای رضای خدا قیام کردند، افزود: افرادی که در مسیر رضای خدا قیام کردند ماندگار هستند و وظیفه است که از آنها صیانت کنیم و بزرگشان بداریم چرا که صیانت از آنها حفظ ارزش‌ها است.‌
    احمدزاده با بیان اینکه، نظیر چنین جلساتی برگزار می‌شود تا اصول و اهدافی که برای آنها قیام کردیم را ترویج و به فراموشی نسپاریم، گفت: این افراد الگو هستند و باید الگوهایمان را حفظ کنیم و این مسیر حق را به عنوان الگو به نسل جوان و نسل های آینده معرفی و انتقال دهیم.
    وی با اشاره به اینکه، دشمنان تلاش کردند الگوهای ما را به انحراف بکشانند، گفت: دشمنان در طول این چهار دهه عده ای را بزرگ کردند تا بلکه آنها را به نسل جوان ما معرفی کنند و الگوسازی نادرست برای جوانان داشته باشند و حتی سلبریتی‌هایی را هم معرفی کردند تا الگوی جوانان ما باشند.
    احمدزاده بیان کرد: برگزاری چنین جلساتی با این هدف است که اجازه ندهیم دشمنان برای ما الگوسازی کنند، الگوهای ما امام حسین(ع)، اندیشه و افکار بزرگ و بلند مرتبه حضرت امام(ره) و شهدا هستند که نباید این افتخارات را فراموش کنیم.
    وی با بیان اینکه، ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را نیاز داریم، به ارائه پیشنهاد به برگزار کنندگان این همایش پرداخت و گفت: سرداران بزرگی هم از فرزندان استان و هم رزمندگان سایر استان‌ها در کهگیلویه و بویراحمد نقش آفرینی کردند که نیاز است این سرداران مکرم و بزرگ نگه داشته شوند.
    احمدزاده بیان کرد از متولیان می‌خواهم در همه شهرهای استان نام میادین، خیابان ها و مراکز مهم را به نام این سرداران نام گذاری کنند که «سردار شهابی فر» یکی از این افراد افتخار آفرین استان است.
    استاندار بیان کرد در روستای شهید طیب پل شهید طیب به طول ۱۷۰ متر بر روی رودخانه مارون احداث می شود که نام طریق الطیب را برای آن انتخاب کردیم و پیشنهاد می‌کنم مسیر پاتاوه به دهدشت به نام شهید تک تیرانداز ما «شهید عبدالرسول زرین» که فرزند کهگیلویه و بویراحمد است نام‌گذاری شود.
    احمدزاده بیان کرد: نام گذاری میادین و خیابان ها به اسم سرداران و شهدای والامقام ضمن زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها مانع جایه‌جایی الگوها و به انحراف رفتن جوان ها می شود.
    استاندار با بیان اینکه، فرزندان این استان در مناطق مرزی از خاک و وطن دفاع می کنند گفت: سرداران ما باید معرفی شوند چرا که ما به فرهنگ دفاع مقدس بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم.

    انتهای پیام

    برچسب ها:

    امروز چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲, ۱۹:۲۲:۱۸
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • گزارش تحقیقی دیده بان ایران از خانه های امن زنان و اجبار برای به دنیا آوردن کودکان ناشی از تجاوز ؛ مادران نفرین شده/ گفت و گو درباره زنانی که مجبور به دنیا آوردن کودکان ناشی از “تجاوز” شدند/ شیماقوشه حقوقدان: قانون به زنانی که مورد تجاوز واقع شده اند، نپرداخته/ یک فعال حقوق زنان: بارداری ناشی از تجاوز محارم به یک معضل تبدیل شده
  • سود ۶۰۰ هزار تومانی سهام عدالت تا آخر آذر پرداخت می‌شود
  • آیین تجلیل از خانواده سه شهید و رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس در اداره کل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • محمود صادقی نماینده سابق مجلس: نمایندگان مجلس، قانون نویسی نمی‌دانند/ هدف از مصوبه عفاف وحجاب مداخله در حریم خصوصی افراد است
  • خباز، استاندار سابق سمنان: وزارت کشور پاسخگو نیست چون در اختیار نظامیان است/ بدنه وزارت کشور، استانداران و فرمانداران را نظامیان تشکیل می دهند/ نمایندگان مجلس به مردم پاسخگو نیستند چون از طریق اربابان قدرت، گزینش شده اند
  • ۳۲ گیگ اینترنت رایگان در شاد «کلاهبرداری» است؛ کلیک نکنید
  • تکذیب توقف واردات خودرو‌های کارکرده به کشور
  • برکات جدید سد چمشیر/ رودخانه زهره دیگر طغیان نمی کند
  • استاندار کهگیلویه وبویراحمد از حوزه درمان تقدیر کرد
  • دستاوردهای پژوهشی اولویت های استان و جنبه کاربردی داشته باشند
  • برنامه ملاقات عمومی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • پایداری هوا برای ۱۰ روز آینده در کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی می شود
  • طرح جامع توسعه شهرستان بهمئی تدوین شود
  • از کجا بفهمیم سیب‌زمینی سمی است؟
  • کنگره شهدای غریب اسارت در استان برگزار می شود
  • همه مدیران در برگزاری انتخابات نقش موثری داشته باشند
  • سرپرست دفترفنی استانداری کهگیلویه وبویراحمد منصوب شد
  • دمای هوای پنج شهر گرمسیری کهگیلویه وبویراحمد پنج درجه سردتر شد
  • وضعیت یارانه‌‌ها در سال آینده مشخص شد
  • نفت وگاز گچساران با چهار گل پارس جنوبی جم را شکست داد