

امید گچساران؛ فرماندار مارگون با اشاره به اینکه سفر برای دریافت خدمات درمانی تخصصی از گلایه های مهم ساکنان این شهرستان بوده گفت:برای نخستین بار سه پزشک متخصص در درمانگاه مرکز شهرستان مستقر شده اند. مختار اندرخور افزود: به تازگی سه پزشک متخصص در رشته های اطفال، زنان و زایمان و بیماری های داخلی در درمانگاه […]

فرماندار مارگون با اشاره به اینکه سفر برای دریافت خدمات درمانی تخصصی از گلایه های مهم ساکنان این شهرستان بوده گفت:برای نخستین بار سه پزشک متخصص در درمانگاه مرکز شهرستان مستقر شده اند.
مختار اندرخور افزود: به تازگی سه پزشک متخصص در رشته های اطفال، زنان و زایمان و بیماری های داخلی در درمانگاه مرکزی شهر مارگون مستقر شده تا ساکنان این شهرستان از انجام سفر به یاسوج برای دریافت خدمات پزشکان تا حدودی بی نیاز شوند.
وی تاکید کرد: پیش از این تنها پزشکان عمومی در شهرستان مارگون خدمات درمانی ارائه می دادند.
فرماندار مارگون تاکید کرد: راه اندازی آزمایشگاه و رادیولوژی تشخیص طبی یکی دیگر از نیازهای دولت سیزدهم برای توسعه امکانات در حوزه بهداشت و درمان شهرستان بوده که پارسال محقق شد.
اندرخور اضافه کرد:ساخت اقامتگاه پزشک در منطقه موشمی زیلایی،راه اندازی مرکز ترک اعتیاد مارگون وازسرگیری مرکز درمانی مارگون پس از سه سال تعطیلی از دیگر اقدام های دولت برای ارتقای زیرساخت های حوزه سلامت این شهرستان در ۲ سال گذشته تاکنون بوده است.
دی ماه سال ۱۳۹۸ بخش مارگون که تا پیش از این از توابع شهرستان بویراحمد محسوب می شد به استناد ماده ۱۳ قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری مصوب سال ۱۳۶۸ به پیشنهاد وزارت کشور و با تصویب هیات دولت به شهرستان ارتقا یافت.
مارگون با جمعیتی حدود ۲۱ هزار نفر در فاصله ای حدود ۶۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد واقع گردیده است و حدود ۱۷ هزار نفر از جمعیت این شهرستان روستایی و بالای سه هزار و ۵۰۰ نفر نیز جمعیت شهری دارد.
انتهای پیام/فرزانه شریفی

- تـــازه ترین خبرها
- پـــربازدیدترین ها
- کلنگ بیمارستان ۳۲ تختخوابی پاتاوه و پل شهید نجفی سیسخت به زمین زده شد
- واریز وام ۲۰ میلیونی بازنشستگان تا آخر هفته
- مرگ پسر ۱۸ ساله به خاطر عشق زن ۴۵ ساله؛ آشنایی در اینستاگرام
- بهبود شرایط تولید برای تولید کالاهای اصیل ایرانی در کهگیلویه و بویراحمد
- علیرضا بیگی: نمایندگان ترجیح دادند در سال انتخابات درگیر جنجال و تبعات لایحه حجاب نشوند / قرار است افراد زیر ۱۸ سال را به کلانتری ببرند
- ۴۰۰ داروی مورد نیاز بازنشستگان از شمول بیمه خارج شد
- زیباکلام: اخراج اساتید سیاسی است / در دولت احمدی نژاد بازنشسته اجباری می کردند در دولت رئیسی اخراج
- دستیار قالیباف هم از مجلس خانه سازمانی گرفت / احدیان: مجلس از من دعوت کرد به تهران بیایم
- قیمت واکسن آنفلوآنزای ایرانی در داروخانهها چه قدر است؟
- صندلی پزشکی بدون کنکور، کذب است