طراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر: شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ , ۰۰:۰۰:۱۱ | کد خبر : 11880 |
  •   

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: پروژه های حوزه زیر ساخت استان فعال هستند. علی محمد روستا روز چهارشنبه در بازدید از سد تنگ سرخ در جمع اهالی رسانه گفت: پروژه های عمرانی حوزه زیرساخت در استان تقریبا همه فعال بوده و بخشی نیز فعال‌تراند که سد تنگ سرخ یکی از آنها است.

    امید گچساران؛

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: پروژه های حوزه زیر ساخت استان فعال هستند.

    علی محمد روستا روز چهارشنبه در بازدید از سد تنگ سرخ در جمع اهالی رسانه گفت: پروژه های عمرانی حوزه زیرساخت در استان تقریبا همه فعال بوده و بخشی نیز فعال‌تراند که سد تنگ سرخ یکی از آنها است.
    وی با بیان اینکه پروژه سد تنگ سرخ در ۲.۵ سال دولت سیزدهم رونق گرفت و ۷۰ هکتار از اراضی مردم تملک شد، گفت در حوزه راه و شهرسازی پروژه‌های زیادی در حال انجام است که به غیر از پل‌های محور یاسوج_ سی‌سخت که با مشکلی مواجه شده که در حال رفع آن هستیم بقیه پروژه‌ها فعال است.
    معاون عمرانی با بیان اینکه، ۳۰۰ کیلومتر جاده در قالب ۳۰ طرح بزرگ راهسازی در استان از جمله بزرگراه هم اکنون در حال اجراست گفت: جاده های اصلی یاسوج به سمیرم، یاسوج به سی سخت، یاسوج به شیراز، دوگنبدان به بابکلان، اتصال لنده به محور پاتاوه به دهدشت از مهمترین طرح های در دست اجرای حوزه راهسازی است.
    وی با اشاره به اینکه این طرح ها با پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۹۰ درصد در دست ساخت هستند عنوان کرد: اداره کل راه و شهرسازی در حال حاضر سه هزار میلیارد تومان قرارداد با پیمانکاران حوزه راه های ارتباطی دارد.
    به گفته وی با برنامه ریزی های صورت گرفته ۲۵ کیلومتر راه اصلی تا پایان سال جاری در استان بهره برداری می شود.
    روستا خاطرنشان کرد که در سفر دوم رئیس جمهور شهید به استان ۲ هزار میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان اعتبار برای تکمیل زیرساخت های حوزه راه در استان تصویب شد که تاکنون بیش از ۲۰ درصد از این مبلغ تخصیص یافته است.
    معاون عمرانی تصریح کرد: برای روشنایی تونل محور پاتاوه به دهدشت ۲۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که ۱۴۰ میلیارد آن مربوط به حوزه نفت است و در چند ماه آینده با رفع نواقص، مجوز تردد اتوبوس از این محور هم اخذ می‌شود.
    به گفته روستا، پل سریز در محور یاسوج به سمیرم به‌ طول ۱۵۴متر با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت است.
    معاون عمرانی عنوان کرد: این طرح که در خروجی شهر یاسوج به سمت پاتاوه واقع شده اجرای آن با اعتبار ۷۴ میلیارد تومان آغاز که با تعدیل پروژه برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است.
    وی با بیان اینکه سایر پروژه‌های راهداری و آب شرب فعال است، گفت: سال گذشته به ۱۰۰ روستا آبرسانی شد و امسال نیز از محل محرومیت‌زدایی و یا اعتبارات سفر رئیس جمهور به ۱۵۰ روستا آبرسانی می‌شود.
    روستا با اشاره به فعال بودن ابر پروژه آبرسانی به شهر لیکک گفت: بخشی از پروژه‌های حوزه زیرساخت دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسند.
    معاون عمرانی استانداری گفت در راستای برنامه ها و سیاست دولت تلاش بر این است تا از پروژه تراشی دوری کنیم و به سمت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام برویم.
    وی خاطرنشان کرد: ۱۲ پروژه مهم و کلان استان هم اکنون در دست احداث بوده که هفت مورد در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسند و طبق برآوردها پنج پروژه دیگر با تزریق ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار تکمیل خواهند شد. 
    روستا به گام های امیدبخش دولت سیزدهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن استان اشاره کرد و افزود: عملیات اجرایی ساخت ۲۶ هزار واحد مسکن طرح نهضت ملی مسکن استان در دولت سیزدهم آغاز شده و هم اکنون احداث این واحدهای مسکونی با پیشرفت فیزیکی خوبی در حال اجراست.
    به گفته وی، تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن بهره برداری شده و براساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار است۲ هزار واحد مسکونی دیگر در قالب بازآفرینی شهری، خودمالکی و نهضت ملی مسکن هفته دولت امسال بهره برداری شوند.
    روستا عنوان کرد از ساله گذشته تاکنون ۹۰ هکتار زمین برای ساخت واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن تامین و تحویل عوامل اجرایی شده است.

    برچسب ها:

    امروز شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳, ۱۵:۱۸:۰۵
    • تـــازه ترین خبرها
    • پـــربازدیدترین ها
  • سود ۴ میلیونی سهام عدالت تکذیب شد / دستیار رئیس سازمان بورس: به نظر می‌رسد سود سهام تقریبا مشابه سال گذشته باشد
  • امام جمعه شیراز: باید قدر نعمت رهبری را بدانیم/ امروز ما غرق در نعمت هستیم/ تمرکز به مشکلات ناسپاسی است/ اگر شکر گزار باشیم امام زمان ظهور می کند
  • آیت الله محقق داماد: مگر هر واجبی باید در قانون بیاید؟ / خانم‌هایی در بازار مدینه چیزی می‌فروختند؛ از پیغمبر پرسیدند این‌ها سر و سینه شان لخت است، ما می‌توانیم به آنها نگاه کنیم یا نه؟ / پیغمبر فرمودند: چون اگر به آنها بگویید حجاب کنند، گوش نمی‌کنند، پس نگاه کردن به آنها اشکالی ندارد
  • پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست گروه ۷: ایران باید تنش‌زدایی کند و دیپلماسی را انتخاب کند / هرگز نمی‌توان اجازه داد تهران سلاح هسته‌ای بسازد یا به دست آورد / ایران منبع اصلی بی‌ثباتی در منطقه است
  • حمایت نیکزاد، نائب رئیس مجلس از تجمعات غیرقانونی مقابل مجلس: حضور شما برای ما زحمت نیست، اما بودن شما در دفاع از حلال خدا، با این سرما و دهان های روزه، باعث ناراحتی ماست / این قانون الان در ماه رمضان یک جوری اجرا می شود؛ سر بسته به شما بگویم، گفته اند که اجرا شود
  • حمایت علم الهدی از تجمعات غیرقانونی مقابل مجلس: افرادی که جلوی مجلس تحصن کردند همین مردم هستند؛ نمایندگان مجلس باید بدانند این مردم موکلانشان هستند / عدم ابلاغ قانون حجاب، یک نارضایتی بزرگ برای متدینین ایجاد کرده است
  • معاون حقوقی رئیس‌جمهور: بنا بر مصلحت، مرجع قانونی تصمیم گرفته «موقتا» از ابلاغ قانون حجاب جلوگیری شود تا اصلاحیه‌اش از سوی ما تهیه و به مجلس ارسال شود
  • حملۀ اسرائیل به «خانۀ زیاد نخاله» در دمشق؛ جهاد اسلامی می‌گوید ساختمان خالی بود
  • عراقچی: نامه ترامپ را دریافت کردم
  • تاکید استاندار کهگیلویه و بویراحمد: نظارت دقیق بر اجرای قانون وتکالیف دستگاه ها در مبارزه با قاچاق
  • ضرورت تشدید نظارت، کنترل و مبارزه جدی با مواد مخدر
  • توهین صادق کوشکی، نزدیک به پایداری، به پزشکیان: چشمانت را باز کن! نماینده زرتشتیان هم با قانون حجاب موافق است/ مجاهدین خلق هم نهج ابلاغه حفظ بودند؛ کسی فریب قرآن و نهج‌البلاغه شما را نمی‌خورد
  • بانکی پور، عضو کمیسیون فرهنگی: ارسال پیامک [حجاب] در چند استان شروع شده است / جریمه‌های خودرو در تهران نیز از چند وقت پیش شروع شده / با توجه به همزمانی اجرای قانون حجاب با سالگرد اغتشاشات ۱۴۰۱ و برخی حوادث منطقه‌ای، در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفته شد که اجرای آن با تأخیر انجام شود / آنچه مسلم است، این قانون در شرایط مناسبی ابلاغ و اجرایی خواهد شد
  • معرفی و تجلیل از ۵ کارفرمای برتر استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرعامل خبرگزاری قوه قضائیه: مرغ و گوشت در گمرک معطل ارز بودند اما اولویت ساداتی نژاد چای بود، «چای دبش»
  • کاهش چشمگیر بارندگی در ۲۸ استان/ سال آبی جاری، یکی از بدترین سال‌های نیم‌قرن اخیر است
  • حمله رسایی به اظهارات نماینده کاشمر درباره پول گرفتن متحصنین قانون حجاب: بیجا می‌کنی شنیده را بازگو می‌کنی آنهم از تریبون مقدس مجلس
  • ترامپ: دو راه برای برخورد با ایران وجود دارد، یکی نظامی و دیگری از طریق توافق؛ من ترجیح می‌دهم که توافق کنیم
  • هشدار مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا: اعضای ‎جبهه پایداری قصد دارند بزودی حمله به شخص ‎پزشکیان را درجلسه علنی مجلس کلید بزنند و فتنه‌تازه‌ای بیافرینند
  • وزیر خارجه درمورد نامه ترامپ: هنوز نرسیده